• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άλλο ένα καταπληκτικό Σ/Κ
Για την Ducati στο Misano
Νέα 20/09/2018 - 09:37

- Ο Jorge Lorenzo πήρε την pole position στο Misano για δεύτερο συνεχόμενο GP, κάτι που η Ducati είχε καταφέρει ξανά στο τέλος του 2009 και στις αρχές του 2010 με τον Casey Stoner.

 

- Η pole του Lorenzo ήταν η τρίτη της Ducati στο Misano (στη μεγάλη κατηγορία), με τον Casey Stoner να παίρνει τις άλλες δυο το 2007 και το 2008.

 

- Με νικητή τον Jorge στο Mugello και τον Dovizioso στο Misano, φέτος έγινε η πρώτη χρονιά που η Ducati καταφέρνει να πάρει δυο νίκες επί Ιταλικού εδάφους.

 

- Η Ducati έχει κερδίσει τους τρεις τελευταίους Αγώνες κι αυτό γίνεται για πρώτη φορά εδώ και 10 χρόνια! Ήταν το 2008 όταν ο Stoner νικούσε σε Donington, Assen και Sachsenring.

 

- Γενικότερα ήταν η 4η φορά στην ιστορία της που η Ducati πήρε τρεις συνεχόμενες νίκες. Πέρα από το 2008, το είχε πετύχει δυο φορές και το 2007.

 

- Αν οι οδηγοί της Ducati καταφέρουν και πάρουν τη νίκη και στην Aragon, θα είναι η πρώτη φορά που οι κόκκινοι θα κατορθώνουν να πάρουν 4 συνεχόμενες νίκες!

 

- Η Ducati έφτασε τις 6 νίκες φέτος, ενώ η επικράτηση του Dovi στο Misano ήταν και η 45η των κόκκινων στη μεγάλη κατηγορία. Τον ίδιο αριθμό νικών (6) είχαν και πέρυσι, αλλά και το 2008.

 

- Μόνο μια φορά στην ιστορία της έχει καταφέρει να πάρει 7 νίκες μέσα σε μια σεζόν. Ήταν το 2007, όταν οι κόκκινοι κυριαρχούσαν με τον Stoner να κερδίζει 10 GP τότε και τον Loris Capirossi άλλο ένα.

 

- Μέχρι στιγμής, η Ducati έχει συγκεντρώσει 233 βαθμούς στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών. Είναι οι περισσότεροι που έχει πάρει από το 2007, όταν στο ίδιο χρονικό διάστημα (μετά από 12 Αγώνες) είχε 258β.

 

- Αν η Ducati καταφέρει στο τέλος και πάρει το Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών, αυτό θα είναι το πρώτο στην ιστορία των κόκκινων στη μεγάλη κατηγορία!

Επόμενο άρθρο »

Φρενάροντας στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ένας και μόνο στόχος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα