• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: «Εξετάσεις» στην Aragon
Εκεί θα φανεί η πρόοδος της Ducati
Νέα 19/09/2018 - 14:27

Ομολογουμένως η Ducati είναι δυνατή κι ανταγωνιστική σε όλες τις πίστες μέχρι στιγμής, ωστόσο ο Andrea Dovizioso δεν επαναπαύεται σ’ αυτό.

 

Ο Ιταλός θέλει να δει την πρόοδο της κόκκινης μοτοσυκλέτας να επιβεβαιώνεται και στην Aragon, εκεί που πέρυσι είχε δυσκολευτεί κατακτώντας μόλις την 7η θέση.

 

Όμως η Ducati διανύει μια εξαιρετική περίοδο, με τρεις συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα, ενώ έκανε ιδιωτικές δοκιμές στην Aragon τον Αύγουστο.

 

Έτσι ο Dovi είναι αισιόδοξος για το GP αυτό το Σ/Κ: «Νομίζω ότι θα είμαστε γρήγοροι στην Aragon», τόνισε ο αναβάτης της Ducati.

 

«Στο τεστ τα πήγαμε καλά, όμως είναι βέβαιο ότι ο Marquez θα προσπαθήσει να κερδίσει εδώ. Για εμάς θα είναι ένα καλό τεστ για να καταλάβουμε το επίπεδό μας».

 

Και συνέχισε λέγοντας: «Στα χαρτιά είναι μια ακόμα καλή πίστα για τον Jorge και θα θέλει να επανακάμψει μετά την πτώση του στο Misano».

 

«Όμως περιμένω πολύ δυνατό τον Marc. Στους τελευταίους Αγώνες διαχειρίζεται το Πρωτάθλημα, αποφασίζει πότε θα επιτεθεί και πότε θα κρατηθεί».

 

«Όταν οι συνθήκες είναι καλές, τότε το προσπαθεί. Ειδάλλως είναι κοντά μας, όπως στο Misano. Η συμπεριφορά του αυτή απέδωσε με το χρόνο».

 

Τέλος, ο Dovi επανέλαβε ότι δεν σκέφτεται ουσιαστικά τον Τίτλο φέτος, αλλά το μυαλό των κόκκινων είναι περισσότερο στραμμένο προς το ’19.

 

«Με τον Marc είναι δύσκολο... όμως δουλεύουμε καλά, βελτιώνουμε τη μοτοσυκλέτα και προσπαθούμε να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί γίνεται, χωρίς να σκεφτόμαστε τον Τίτλο».

 

«Όλη αυτή η δουλειά που κάνουμε θ’ αποδειχθεί χρήσιμη για τη νέα σεζόν».

 

Επόμενο άρθρο »

Schrotter: Το πλάνο μου;

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Βοήθησα την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα