• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέες αλλαγές κανονισμών
Σε άμεση ισχύ από την Aragon
Νέα 14/09/2018 - 12:13

Η Επιτροπή Αγώνων συνεδρίασε στην πίστα του Misano και πήρε ορισμένες αποφάσεις που αλλάζουν λίγο τους κανονισμούς του Πρωταθλήματος.

 

Όλες οι αλλαγές ισχύουν από τον επόμενο Αγώνα.

 

1. Σε Αγώνες βρόχινους αποφασίστηκε να έχουμε μείωση ενός γύρου στη διάρκειά τους, επειδή ορισμένες ομάδες δυσκολεύονταν με το να γεμίσουν το ντεπόζιτο.

 

2. Οι ποινές  στις ταμπέλες των οδηγών θα εμφανίζονται για 3 γύρους (αντί για 5 που ίσχυε) κι αυτό επειδή σε διάστημα πέντε γύρων πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει.

 

3. Οι οδηγοί που αντικαθιστούν κάποιον άλλον αναβάτη, δεν επιτρέπεται έχουν συμβόλαιο με το Πρωτάθλημα και αν έχουν θα πρέπει να πάρουν έγκριση από την Επιτροπή.

 

Για την τελευταία αλλαγή, η Επιτροπή Αγώνων σημειώνει ότι έρχεται σε απάντηση ορισμένων κενών στο σχετικό κανονισμό.

 

Οι ομάδες θα μπορούσαν ν’ αλλάξουν μοτοσυκλέτα στους οδηγούς τους για να βοηθήσουν κάποιον που κινδυνεύει να χρησιμοποιήσει όλους τους κινητήρες του για τη σεζόν.

 

Τέτοια αλλαγή είχαμε στο Misano, με την Avintia να δίνει στον Simeon την GP17 του τραυματία Rabat και ο Ponsson να οδηγεί την GP16 το Σ/Κ.

 

Επιπλέον, η Επιτροπή φοβάται ότι υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθούν κι άλλοι τρόποι εκμετάλλευσης του κανονισμού και γι’ αυτό προχώρησε στη σχετική αλλαγή.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Όχι στις έκτακτες συμμετοχές!

« Προηγούμενο άρθρο

2019: Marquez-Lorenzo-Stoner;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα