• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα δικαστήρια Diggia-Gresini!
Τι θέλει ο οδηγός, ποια η θέση της ομάδας
Νέα 13/09/2018 - 15:08

Τα νέα από την ομάδα του Fausto Gresini δεν είναι ευχάριστα κι ενώ όλοι τους προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι στη μάχη για την κατάκτηση του Τίτλου στην Moto3.

 

Όπως έγινε γνωστό μέσω δηλώσεων του Fabio di Giannantonio μετά το τέλος του Αγώνα στο Misano, υπάρχει θέμα και κόντρα ανάμεσα στον οδηγό και τον Gresini.

 

Ο Diggia - ο οποίος πάντως μόνο αποπροσανατολισμένος δεν δείχνει από την όλη κατάσταση - θέλει να βρεθεί πάση θυσία στην Moto2 τη νέα χρονιά.

 

Ωστόσο έχει ακόμα ένα χρόνο συνεργασίας με τον Fausto Gresini, μέχρι το 2019.

 

Ο Gresini του πρότεινε να ανανεώσουν το συμβόλαιο και να το κάνουν μέχρι το 2020 και αν δεχόταν θα τον έφερνε το 2019 στην ομάδα του στην Moto2.

 

Όπως ισχυρίζεται όμως ο Di Giannantonio, ο Fausto του έδωσε μόνο τέσσερεις ημέρες για ν’ αποφασίσει. Ο χρόνος δεν ήταν αρκετός.

 

Από την άλλη, ο ίδιος ο Gresini λέει ότι αρχικά - στην πρώτη του πρόταση συμβολαίου - περίμενε πολύ και δεν είχε καμμία απόκριση από τον οδηγό.

 

Επομένως ήθελε κι αυτός να δει τι θα κάνει με την ομάδα του στην Moto2 κι έδωσε αυτό το χρονικό περιθώριο στον Diggia. Αυτός δεν απάντησε κι ο Gresini υπέγραψε με τον Sam Lowes.

 

Ουσιαστικά το πρόβλημα ήταν ότι ο μεν αναβάτης ήθελε να μείνει με την ομάδα του Gresini στην Moto2 μέχρι το 2019, ενώ ο Fausto ήθελε να τον δεσμεύσει και για έναν ακόμα χρόνο.

 

Η διαμάχη τους έχει φτάσει στα δικαστήρια, αν και οι δυο πλευρές μάλλον θα βρουν μια μέση λύση ώστε ν’ αποφύγουν το χάσιμο χρόνου στις δικαστικές αίθουσες.

Επόμενο άρθρο »

Τα 10 πράγματα

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Η διπλή πρόκληση της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα