• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ορεξάτος ο Rea!
Θέλω ακόμα ένα διπλό!
Νέα 13/09/2018 - 13:01

Η εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki στα SBK-Motul, είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δράση αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Portimao.

 

Εκεί που ο Jonathan Rea έκανε φοβερό χρόνο στο πρόσφατο τεστ, ενώ ο Tom Sykes δεν βρέθηκε στην πίστα εξαιτίας τραυματισμού.

 

Ο Rea, παρά τη μεγάλη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα, θέλει όσο τίποτα να πάρει ένα ακόμα διπλό και αυτό είναι που επισημαίνει στις δηλώσεις του.

 

«Λατρεύω την Πορτογαλική πίστα και είμαι ενθουσιασμένος που πάμε εκεί. Το διάλειμμα ήταν πολύ μεγάλο, αλλά το πρόσφατο τεστ εκεί μου άνοιξε την όρεξη».

 

«Τις δυο αυτές ημέρες κάναμε πολύ καλή δουλειά δοκιμάζοντας διάφορα πλαίσια για τη μοτοσυκλέτα αλλά και τα ελαστικά της Pirelli».

 

«Το Σ/Κ θα ρίξουμε το βάρος στο να βρούμε το καλύτερο δυνατό set-up. Το εργοστάσιο μας υποστηρίζει πολύ και ο στόχος μου είναι ένας: το διπλό!»

 

Ο Sykes από την πλευρά του, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα πρώτα ελεύθερα, μιας και ακόμα δεν είναι έτοιμος 100% μετά τον τραυματισμό του.

 

«Θα δούμε... πάντως η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη. Στους πρώτους γύρους θα σιγουρευτώ και ο αστράγαλος είναι έτοιμοι και μετά θ’ αυξήσω την ταχύτητα».

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Η διπλή πρόκληση της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πάλι καλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα