• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SCOT HONDA: Ναυάγιο με De Angelis.
Δύσκολη πλέον η συνεργασία.
Νέα 30/10/2009 - 08:09

Τις προηγούμενες εβδομάδες στα paddock των MotoGP κυκλοφορούσε έντονα η φήμη για συνεργασία της ομάδας Scot Honda με τον Alex de Angelis. Μάλιστα, ακουγόταν ότι για την παραπάνω συνεργασία πίεζε έντονα και η κυβέρνηση του San Marino. Τελικά, φαίνεται ότι ο γάμος δε θα πραγματοποιηθεί και ο De Angelis θα αναζητήσει αλλού επαγγελματική στέγη για το 2010.

 

Τις παραπάνω φήμες επιβεβαίωσε και ο manager της Monster Tech 3, σε συνέντευξη που έδωσε στο Γαλλικό website Μοto Caradisiac: "Έχω πέντε υποψήφιους για την ομάδα μου στην Moto2. Ο Alex De Angelis, είναι ένας από αυτούς. Εχθές μου είπε ότι τα MotoGP είναι παρελθόν για αυτόν και ότι η συνεργασία με την Scot Honda δε θα πραγματοποιηθεί.”

 

Ακόμα δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από κάποια πλευρά. Τον τελευταίο καιρό πάντως, ακουγόταν έντονα ότι η ομάδα της Scot Honda αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σκεφτόταν ακόμα και αποχώρησή της από το Πρωτάθλημα το 2010. Αυτό βεβαίως, θα έδινε τη δυνατότητα στον Lucio Cecchinello να κατεβάσει δύο μοτοσυκλέτες με την ομάδα της LCR Honda, την οποία διευθύνει. Όπως και να έχουν τα πράγματα, αναμένουμε εξελίξεις άμεσα.

Επόμενο άρθρο »

FIAT YAMAHA: Αισιόδοξοι για παραμονή του Rossi.

« Προηγούμενο άρθρο

GRESINI: "Έλλειψη χρηματοδότησης για την ομάδα της Moto2."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA