• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SCHWANTZ: Επικεφαλής δορυφορικής ομάδας της Suzuki το 2011;
Φήμες για δεύτερη ομάδα στο μέλλον.
Νέα 30/10/2009 - 07:37

Ο Kevin Schwantz φημολογείται έντονα ότι θα είναι επικεφαλής μιας νέας, δορυφορικής ομάδας της Suzuki στα MotoGP, που θα κάνει ντεμπούτο το 2011. Ο Τεξανός, που ακούστηκε ότι θα αναλάμβανε ρόλο manager στην εργοστασιακή ομάδα της Suzuki, φαίνεται τελικά ότι θα μπει επικεφαλής ενός νέου και φιλόδοξου project.

 

Η καινούρια ομάδα λέγεται ότι θα αγωνιστεί με μοτοσυκλέτες κινούμενες από κινητήρες της Suzuki και πλαίσιο σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ιαπωνία. Αυτή τη στιγμή, το project διαχειρίζεται η JiR – Japan Italy Racing – με επικεφαλής τον Gianluca Montiron, που υπήρξε manager στις ομάδες Camel και Konica Minolta Honda, στο ΜotoGP, στο παρελθόν.

 

Ο Montiron παραδέχτηκε την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ιαπωνία, για να συζητήσει με ανθρώπους της Suzuki καθώς και πιθανούς επενδυτές και χορηγούς. Ο Montiron συναντήθηκε επίσης, με τη διοίκηση της Moriwaki για να συζητήσουν πιθανή συνεργασία.

 

"Σκοπεύουμε να αγωνιστούμε στα MotoGP το 2011. Θα δουλέψουμε μαζί με τον Kevin πάνω σε ένα διαφορετικό, ολοκαίνουριο project", δήλωσε ο Montiron. "Θέλουμε και οι δύο να συνεργαστούμε αλλά τα πράγματα είναι ακόμα υπό συζήτηση. Συναντήθηκα με τη διοίκηση της Suzuki στην Ιαπωνία, καθώς και μια μια διαφημιστική εταιρία που με βοηθούσε όταν είχα σα χορηγό την Konica Minolta. Το σχέδιο εξετάζεται σοβαρά και ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στα MotoGP", ολοκλήρωσε ο Montiron.

Επόμενο άρθρο »

GRESINI: "Έλλειψη χρηματοδότησης για την ομάδα της Moto2."

« Προηγούμενο άρθρο

DOOHAN: "Η Honda χρειάζεται σοβαρότερη ηγεσία."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα