• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δια βίου αποκλεισμός!
Αυτό ζητά ο Crutchlow για τον Fenati
Νέα 09/09/2018 - 18:56

Για την εγκληματική κίνηση του Romano Fenati να αρπάξει τη μανέτα του φρένου της μοτοσυκλέτας του Stefano Manzi, μίλησαν οι 3 του βάθρου της μεγάλης κατηγορίας.

 

Ο Ιταλός, που φαίνεται ότι ακόμα δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δυο Αγώνων. Μόνο....

 

Ο Fenati είχε εκδιωχθεί στο παρελθόν από την Ακαδημία του Valentino Rossi και από την ομάδα του στην Moto3, πάλι λόγω θεμάτων με τον οξύθυμο χαρακτήρα του.

 

Μάλιστα είχε ξανακάνει μια τόσο επικίνδυνη κίνηση σε έναν άλλον συναθλητή του παλιά, τον Niklas Ajo, τον οποίο είχε επιχειρήσει να κλωτσήσει.

 

Η γνώμη των τριών οδηγών του βάθρου της μεγάλης κατηγορίας ζητήθηκε στη συνέντευξη τύπου και ο Crutchlow ήταν απόλυτος:

 

«Νομίζω ότι δεν πρέπει ν’ αγωνιστεί ποτέ του ξανά... θα έπρεπε να γυρίσει στο γκαράζ και η ομάδα του να τον διώξει με τις κλωτσιές!»

 

«Δεν γίνεται να κάνεις κάτι τέτοιο... να αρπάζεις τα φρένα του άλλου! Οκ, υπήρχε επαφή, αλλά έτσι είναι οι Αγώνες. Θα πρέπει να τον διώξουν μια και καλή».

 

Ο Marquez πιστεύει ότι η ποινή θα έπρεπε να είναι μια που να αντικατοπτρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης και να λειτουργήσει αποτρεπτικά για άλλους στο μέλλον.

 

Και οι τρεις οδηγοί μίλησαν στη συνέντευξη τύπου, προτού ανακοινωθεί η - μάλλον ήπια - ποινή που επιβλήθηκε στον Romano Fenati.

 

«Οι Αγωνοδίκες πρέπει ν’ αποφασίσουν την ποινή και πρέπει να είναι μια τέτοια ποινή που θα λέει ξεκάθαρα σε άλλους στο μέλλον ότι: έτσι και το κάνεις αυτό, δεν θ’ αγωνίζεσαι».

 

Τέλος, ο Dovi είπε: «Νομίζω ότι αυτό που έκανε ήταν πολύ κακό και δικαίως είδε τη μαύρη σημαία στον Αγώνα. Δεν γίνεται να κάνεις τέτοια πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πίεζα πάρα πολύ

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Ο απαράδεκτος Fenati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα