• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: Αγώνας
Φανταστική νίκη Dalla Porta, τρομερές μάχες!
Νέα 09/09/2018 - 14:42

Συγκλονιστικός και ο σημερινός Αγώνας της Moto3, με τους αναβάτες της κατηγορίας να μας αποζημιώνουν για την ακύρωση του Αγώνα στο Silverstone.

 

Και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, σ’ έναν Αγώνα που μας κράτησε σε αγωνία μέχρι την τελευταία στροφή της πίστας, όταν και κρίθηκε ο νικητής.

 

Οι συνθήκες ήταν υπέροχες, αλλά οι πτώσεις δεν έλειψαν. Στην αρχή του Αγώνα είχαμε τον Masia να κάνει το λάθος και να πέφτει από highside.

 

Δυστυχώς για όσους ήταν κολλημένοι πίσω του, δεν κατάφεραν ν’ αντιδράσουν κι έτσι είχαμε πτώση και για τους Bulega, Sasaki, Bastianini και Canet.

 

Οι δυο τελευταίοι χάνουν κι άλλο έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο. Μετά την πενταπλή πτώση, είχαμε πέντε οδηγούς που ξεχώρισαν.

 

Με δυνατές μάχες μεταξύ τους, αλλά και λαθάκια, τα έδωσαν όλα μέχρι και 2 γύρους πριν την καρώ σημαία. Ήταν τότε που ήρθε η πτώση του Bezzecchi.

 

Ο Ιταλός πίεζε για να πάρει τη νίκη μέσα στην πατρίδα του, αλλά δεν απέφυγε το λάθος ενώ παράλληλα έχασε και την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

 

Τέσσερεις οδηγοί έμειναν κοντά μέχρι το τέλος, όταν στο δεύτερο μισό της πίστας του τελευταίου γύρου, φάνηκε ότι ο Rodrigo δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει τους μπροστά.

 

Η μάχη για τη νίκη δόθηκε ανάμεσα στους Dalla Porta, Martin και Di Giannantonio. Όλοι τους πίεζαν απίστευτα δυνατά και μέχρι την τελευταία στροφή!

 

Εκεί ο Diggia προσπάθησε και πήρε για λίγο την πρώτη θέση, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη γραμμή του.

 

Ο Dalla Porta το έκανε, ενώ κατάφερε να αντισταθεί και στην επίθεση του Martin για να πάρει την 1η του νίκη στα GP, μέσα στην πατρίδα του!

 

Οι 20β του Martin τον βάζουν και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ την πτώση του Bezzecchi εκμεταλλεύτηκε και ο Diggia για να πλησιάσει περισσότερο την 1η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Misano MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα