• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ο Jorge θέλει να ξεφύγει
Εγώ; Έχω τη δική μου στρατηγική...
Νέα 09/09/2018 - 00:14

Ο Andrea Dovizioso καταστρώνει τα δικά του σχέδια δράσης για τον αυριανό Αγώνα, ενώ προβλέπει ότι ο Jorge Lorenzo θα προσπαθήσει να ξεφύγει από την αρχή.

 

«Νομίζω ότι ο Marc, ο Maverick και ο Valentino έχουν πραγματικά πολύ καλό ρυθμό. Ίδιο με εμάς», σχολιάζει ο Ιταλός.

 

«Υπάρχουν το λιγότερο 4-5 οδηγοί με καλό ρυθμό και λόγω του ότι η φθορά είναι χαμηλή εδώ, θα έχουμε έναν πολύ γρήγορο Αγώνα».

 

«Κι αυτό το πιστεύω επειδή ο Jorge θέλει να ξεκινήσει πολύ γρήγορα κι αυτό θα βοηθήσει τη συγκεκριμένη κατάσταση».

 

«Εγώ έχω τη δική μου στρατηγική. Είναι άλλο όμως να την έχεις σχεδιάσει κι άλλο να την εφαρμόσεις. Θα δούμε... όλοι είναι στο όριο».

 

Ο Marquez πιστεύει - όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου- ότι οι Ducati θα χάσουν αρκετά σε ροπή στα τελευταία στάδια του Αγώνα.

 

Κι αυτό λόγω της φθοράς των ελαστικών. Ωστόσο ο Dovi επαναλαμβάνει ότι αυτή, η φθορά, δεν είναι μεγάλη στην πίστα του Misano.

 

«Στις περισσότερες πίστες θα πρέπει να προσέχεις τα ελαστικά σου. Εδώ όμως όχι και τόσο πολύ».

 

Χτες ο Dovi έλεγε ότι μέσα σε 9 γύρους είχε καταστρέψει εντελώς ένα μαλακό ελαστικό. «Χτες όμως ήταν άσχημη η κατάσταση της πίστας. Σήμερα ήταν νορμάλ».

 

«Όπως όταν κάναμε το τεστ εδώ. Επομένως φαίνεται ότι η φθορά δεν θα είναι μεγάλη. Αλλά στον Αγώνα όλα είναι διαφορετικά και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος».

 

Από πέρυσι έχει γίνει γνωστό ότι η Ducati χρησιμοποιεί ειδικά μοντέλα προσομοίωσης υπολογιστή, σε συνεργασία με την MegaRide, μια Ιταλική εταιρεία.

 

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί και μελετά και προβλέπει τη φθορά των ελαστικών, δίνοντας ένα επιπλέον πλεονέκτημα στους αναβάτες της.

Επόμενο άρθρο »

Misano MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

MotoE: Το Ημερολόγιο Αγώνων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα