• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRIDGESTONE: Ικανοποίηση από την απόδοση των ελαστικών στην Sepang.
Η σκληρή γόμα για βρεγμένη πίστα δούλεψε σωστά στη Μαλαισία.
Νέα 29/10/2009 - 10:40

Τα ελαστικά της Bridgestone για βρεγμένο terrain δούλεψαν καλά στον αγώνα της Sepang αυτό το σαββατοκύριακο, δείχνοντας αξιοσημείωτη αντοχή σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

 

Ο Casey Stoner εξασφάλισε την τέταρτη φετινή του νίκη – και 20η συνολικά με ελαστικά της Bridgestone – ενώ ο Valentino Rossi εξασφάλισε τον Τίτλο του 2009. Οι συγκεκριμένες επιδόσεις γέμισαν με υπερηφάνια και ικανοποίηση τους ανθρώπους της Bridgestone.

 

"Ήταν ο πρώτος αγώνας της σεζόν με βροχή, καθόλη τη διάρκεια της εξέλιξής του. Όμως, παρά τη βροχή, η θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα υψηλή και αυτός ήταν ο λόγος που χρησιμοποιήσαμε τη σκληρή γόμα", εξήγησε ο υπεύθυνος εξέλιξης των ελαστικών της Bridgestone, για μοτοσυκλετες, Tohru Ubukata.

 

"Αυτές οι συνθήκες ήταν πολύ ιδιαίτερες, διότι συνήθως όταν βρέχει, οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Η πίστα είχε πλημμυρίσει και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, τα ελαστικά επέδειξαν αξιοσημείωτη αντοχή. Από την αρχή του αγώνα, ο Casey ήταν ταχύτατος και πραγματικά εξεπλάγην από το ρυθμό του, λαμβάνοντας υπόψι ντις συνθήκες."

 

Ο Hiroshi Yasukawa, επικεφαλής της Bridgestone Corporation, πρόσθεσε: "Θα ήθελα να συγχαρώ τον Casey για την εκπληκτική του νίκη και να συγχαρώ τον Valentino Rossi και την ομάδα της Fiat Yamaha για την κατάκτηση του Τίτλου Αναβατών. Αυτός είναι ο δεύτερος διαδοχικός Τίτλος για την Yamaha με ελαστικά της Bridgestone."

 

"Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ εντονότερος φέτος, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και είμαι χαρούμενος από τη δουλειά μας σαν επίσημος προμηθευτής ελαστικών. Θα συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά στον τελευταίο αγώνα, αλλά και για τα δύο επόμενα χρόνια που έχει προγραμματιστεί να είμαστε ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών."

Επόμενο άρθρο »

Ο ROMAGNOLI αρχιμηχανικός του DOVIZIOSO;

« Προηγούμενο άρθρο

DE PUNIET: "Τυχερός που απέφυγα τον τραυματισμό."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα