• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: ΕΔ3
Μεικτές συνθήκες, 1ος ο Bulega
Νέα 08/09/2018 - 11:21

Η δυνατή χτεσινή βροχή αλλοίωσε τα επίπεδα πρόσφυσης της πίστας του Misano κι έτσι οι χρόνοι, όπως ήταν λογικό, δεν είχαν σχέση με τη χτεσινή ημέρα.

 

Καθώς το 40λεπτο κυλούσε όμως, η πίστα άρχιζε να στεγνώνει και στα τελευταία λεπτά κάποιοι δοκίμασαν και βγήκαν στην πίστα με τα σλικ.

 

Αυτοί ήταν και οι κερδισμένοι. Έτσι ο Bulega έκανε τον καλύτερο χρόνο με 1:51,364 μπροστά από τον Oettl που ήταν ο πρώτος που βγήκε με τα σλικ.

 

Με τα ίδια ελαστικά ήταν και ο Tony Arbolino, μόλις ένα δέκατο πιο αργός από τον Oettl. Πάντως με τα σλικ, ο Bulega ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο μισό της πίστας.

 

Εκεί έκανε και τη διαφορά του από τον ανταγωνισμό, αφήνοντας πίσω του για εφτά και οχτώ δέκατα τους Oettl και Arbolino αντίστοιχα.

 

Από εκεί και πίσω οι χρόνοι ανέβηκαν κι άλλο. Οι Antonelli, Di Giannantonio και Kornfeil έκαναν χρόνους στο 1:52, με τρία δέκατα διαφοράς μεταξύ τους.

 

Στο 1:53 ήταν οι τέσσερεις επόμενοι οδηγοί που συμπλήρωσαν τη δεκάδα, με τον Ramirez να είναι έβδομος και μπροστά από τους Bezzecchi, McPhee και Atiratphuvapat.

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσιακό νέο κράνος για Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Έρχονται Αγώνες Δευτέρα ή Τρίτη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα