• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano MotoGP: ΕΔ1
1ος ο Dovi, πίσω οι Rossi-Marquez
Νέα 07/09/2018 - 13:18

Ο Andrea Dovizioso πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ1 της μεγάλης κατηγορίας, την ώρα που τόσο ο Marquez, όσο και ο Rossi έμεναν εκτός δεκάδας!

 

Υπό το φόβο της βροχής αργότερα, οι οδηγοί κυνήγησαν έναν καλό χρόνο στο τέλος των ΕΔ1 που έγιναν σε μια ηλιόλουστη πίστα.

 

Ο Dovi, που συνήθως έχει το μυαλό του στον Αγώνα κι όχι στο γρήγορο γύρο, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, με 1:32,608.

 

Πίσω του, με διαφορά στο ένα δέκατο, ο Cal Crutchlow, ενώ ο Maverick Vinales απέδειξε την πρόοδο που έχει σημειώσει η Yamaha τελευταία, ολοκληρώνοντας στην 3η θέση.

 

Πίσω του ήταν ο Jorge Lorenzo αλλά και η Suzuki του Andrea Iannone, με τέσσερεις διαφορετικούς κατασκευαστές στην πρώτη πεντάδα.

 

Ο Jack Miller διέφυγε σώος μια πτώση στο τέλος, αλλά κράτησε την πολύ καλή 6η θέση, μπροστά από τους Dani Pedrosa και Johann Zarco.

 

Οι Danilo Petrucci και ο Franco Morbidelli έκλεισαν τη δεκάδα, ενώ ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Marquez, ήταν 13ος και ο δεύτερος Rossi μόλις 15ος.

 

Ο Vale έχασε την ευκαιρία - στο τέλος - να περάσει εγκαίρως τη γραμμή εκκίνησης-τερματισμού προτού πέσει η καρώ σημαία και να κάνει έναν τελευταίο γύρο.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είδε το «φως» ο Marc;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα