• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όλοι κερδισμένοι!
Με 3 Μ1 του ’19 του χρόνου
Νέα 05/09/2018 - 10:20

Τον περασμένο μήνα, έγινε η παρουσίαση της SIC-Petronas στο Silverstone, η οποία από το 2019 θα είναι η καινούργια δορυφορική ομάδα της Yamaha.

 

Στην παρουσίαση μάθαμε ότι από τη νέα σεζόν αλλάζει και η συνήθης τακτική της Yamaha, καθώς θα προμηθεύσει με Μ1 του 2019 τον Franco Morbidelli.

 

Αυτό σημαίνει ότι όλοι είναι κερδισμένοι, όπως υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Lin Jarvis: και η ομάδα που θα κυνηγήσει αποτελέσματα και η Yamaha που θα έχει τηλεμετρία από 3 μοτοσυκλέτες.

 

Όταν τον ρώτησαν πως προέκυψε και θα δώσουν Μ1 ίδια με αυτή των Rossi-Vinales τη νέα σεζόν στον Morbido, κάτι που ποτέ δεν έκανε η Yamaha με την Tech3, ο Jarvis είπε:

 

«Πρώτα-πρώτα ήταν επιθυμία της SIC. Θέλουν να είναι στις μπροστά θέσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλουν αποτελέσματα κι έκαναν μια σημαντική επένδυση».

 

«Το ήθελαν κι έτσι θα έχουμε τρεις υψηλού επιπέδου μοτοσυκλέτες στο σχηματισμό εκκίνησης, που θα μας βοηθήσουν με δεδομένα και στο να δοκιμάζουμε νέα πράγματα».

 

«Νομίζω ότι σίγουρα θα βοηθήσει τον Franco ότι είναι μέλος της Ακαδημίας και προπονείται στενά με τον Valentino».

 

«Για μένα, από την όλη αυτή κατάσταση βγαίνουμε κερδισμένοι όλοι».

 

Η ομάδα θα έχει Team Manager τον Wilco Zeelenberg ενώ ο αρχιμηχανικός του Morbidelli θα είναι ένας από τους καλύτερους στο paddock, ο Ramon Forcada.

 

Η νέα ομάδα θα κάνει ντεμπούτο - από το μηδέν - στις δοκιμές της Valencia στα τέλη της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

 

Και ο Jarvis τόνισε ότι χρειάζονται πίστωση χρόνου στα πρώτα τους βήματα.

 

«Μέσα σε 24 ώρες από τον τελευταίο Αγώνα, θα πρέπει να υφίστανται πλέον ως ομάδα, με δυο αναβάτες που ποτέ τους δεν έχουν οδηγήσει την Yamaha».

 

«Έχουν δυο έμπειρους ανθρώπους στο επιτελείο τους, αλλά όλοι οι άλλοι είναι νέοι και θα τεθούν αντιμέτωποι με νέα προβλήματα και θέματα».

 

«Δεν πρέπει να τους ασκήσουμε πίεση. Αντίθετα πρέπει να τους δώσουμε το χρόνο που χρειάζεται για να φτάσουν σ’ ένα ανταγωνιστικό επίπεδο».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Ducati Dream Team!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέος αρχιμηχανικός για Aleix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα