• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Εντός έδρας ο Bezzecchi
Νέα υπέρβαση θέλει ο Martin!
Νέα 04/09/2018 - 11:14

Μετά το Silverstone που δεν είδαμε Αγώνα, οι οδηγοί της μικρής κατηγορίας ετοιμάζονται για τις μάχες του Misano αυτό το Σ/Κ.

 

Ο Jorge Martin έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες και πήρε το βάθρο στην Αυστρία, για να μείνει σε απόσταση αναπνοής από τον Marco Bezzecchi.

 

Μόλις 12β χωρίζουν τους δυο αντιπάλους, με τον Bezzecchi ν’ αγωνίζεται μπροστά στους συμπατριώτες του, επιδιώκοντας μια ακόμα νίκη.

 

Από την άλλη, ο Martin είχε περισσότερο χρόνο για να ξεκουράσει το αριστερό του χέρι, έχοντας ήδη δείξει τη δύναμή του με την pole που πήρε στο Silverstone.

 

Στην εξίσωση μπαίνει και ο Enea Bastianini, ο οποίος στο Misano είχε πάρει την παρθενική του νίκη στα GP.

 

Φυσικά είναι και ο Fabio di Giannantonio, άλλος ένας Ιταλός που θα κυνηγήσει τους 25β μέσα στην πατρίδα του.

 

Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον Aron Canet, ένας ακόμα Ισπανός που θέλει μέσα στην έδρα των Ιταλών να τους κλέψει τη δόξα.

 

Τόσο ο Diggia, όσο και ο Canet, έχασαν αρκετό έδαφος στην Αυστρία και θα προσπαθήσουν να επανακάμψουν στο GP του San Marino.

 

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Υπάρχουν και άλλοι που θα τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

 

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά Σ/Κ για την SIC58, την ομάδα προς τιμήν του αείμνηστου Marco Simoncelli και αυτό το ξέρουν καλά οι Antonelli και Suzuki.

 

Η δράση ξεκινά το πρωί της Παρασκευής, στις 09:55 με τις ΕΔ1 ενώ η σύνδεση για τον Αγώνα της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 11:45 (εδώ, όλο το πρόγραμμα).

Επόμενο άρθρο »

Aprilia Racers Day

« Προηγούμενο άρθρο

Rabat: Γύρισε σαν «S»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα