• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MEREGALLI: Ο νέος manager του Lorenzo;
Εσωτερικές αλλαγές στην Yamaha.
Νέα 28/10/2009 - 10:30

Προς έκπληξη όλων, στον αγώνα του Phillip Island ανακοινώθηκε ότι ο team manager του Jorge Lorenzo, Daniele Romagnoli αποσύρεται από τη θέση του για να προσφέρει στην ομάδα από άλλο πόστο (σα μηχανικός και όχι σα manager).

 

Ο Romagnoli, που έφτιαξε τη φήμη του και το όνομά του σαν μηχανικός – αναλυτής δεδομένων και τηλεμετρίας, προβιβάστηκε σε manager του Lorenzo. Όμως, όπως έχει συμβεί και με πολλούς άλλους μηχανικούς, ο Ιταλός κατέληξε πως ενδιαφέρεται να ασχολείται περισσότερο με αμιγώς μηχανολογικά θέματα και λιγότερο με την οργάνωση και διαχείριση μιας ομάδας.

 

Το θέμα λοιπόν που προέκυψε είναι ποιός θα αντικαταστήσει τον Romagnoli. Το Γερμανικό περιοδικό Motorsport-Aktuell αναφέρει ότι ο αντικαταστάτης θα είναι μέσα από την οικογένεια της Yamaha. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Massimo Meregalli, αφεντικό της ομάδας της Yamaha στα WSBK.

 

Αντίστοιχα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Romagnoli θα μετακινηθεί στο paddock του Πρωταθλήματος World Superbike . Με τον Ben Spies να φέρνει μαζί του στα MotoGP τον αρχιμηχανικό του, Tom Houseworth, υπάρχει μια άδεια θέση στην ομάδα της Yamaha στα WSBK, την οποία κάλλιστα θα μπορούσε να καλύψει ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

Ρoκάροντας με τον VALENTINO ROSSI

« Προηγούμενο άρθρο

NAKANO: Αποσύρεται από την αγωνιστική δράση;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα