• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ψυχογυιός γράφει ιστορία στο ISLE OF MAN
Κύπελλο και ατομικό ρεκόρ!
Νέα 01/09/2018 - 12:52

Το δελτίο τύπου των οργανωτών αναφέρει: 

MANXGRANDPRIX 2018, Ο Ανδρεάς Ψυχογιός έγραψε τον καλύτερο ατονικό του χρόνο στον Αγώνα MGP Junior στο Isle of Man, μέρος του 2018 Classic TT και Manx GP.

Ο Ψυχογιός οδήγησε την #61 Yamaha YZF-R6, τερματίζοντας τον τελευταίο γύρο στην 52η θέση, μετά από μια σκληρή μάχη, στην οποία η θέση άλλαξε αρκετές φορές. Στο τέλος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού 12.987 δευτερόλετπα πίσω από τον David Murphy και χωρίς πίεση 6.687 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Ramon Basomba.

 

Ο Ψυχογιός κατέγραψε έναν εξαιρετικό καλύτερο προσωπικό χρόνο στον ταχύτερό του γύρο με 20:23.510. Ο Μ.Ο. Του χρόνου του ήταν 21:07.712, δραματικά ταχύτερα από το Μ.Ο. Της καριέρας του στο Isle of Man που είναι 21:19.198.

 

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει:

Ο Ανδρέας Ψυχογυιός συνεχίζει να γράφει ιστορία στο ISLE OF MAN.

Η ομάδα τέλειωσε επιτυχώς και τους 2 αγώνες JUNIOR -SENIOR.

Η ιστορία συνεχίζεται προσθέτοντας άλλους 2 τερματισμούς στον πιο ιστορικό και δυνατό αγώνα του κόσμου. 

Εκτός από της 2 πλακέτες τερματισμού φέρνει μαζί του κάτι ακόμα. Το πρώτο ΚΥΠΕΛΛΟ REPLICA βράβευσης ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΤΗ στην ΙΣΤΟΡΙΑ των αγώνων του ISLE OF MAN.

O Ανδρέας φέτος είχε μια σκέψη ενός κυπέλλου τερματίζοντας σε συγκεκριμένη θέση, άλλα λόγω του καιρού και των 4 συνεχόμενων αναβολών πρακτικής το έβγαλε από το μυαλό του. Η κατάκτηση του κυπέλλου ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, όταν ο Ανδρέας προσπαθούσε να κρατηθεί σε τερέν με υγρασία, καταφέρνοντας να κάνει και πολύ καλό χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Rabat: Δυσάρεστη εξέλιξη

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi θυμάται...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα