• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ποτέ» στην Yamaha!
Οι αφοί Marquez
Νέα 31/08/2018 - 11:04

Πριν από λίγες ημέρες, ο Marc Marquez έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό δίαυλο SKY αποκαλύπτοντας ορισμένα πράγματα που του είπε ο Lin Jarvis.

 

Ο Marc έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία το 2013 και από τότε - και μέχρι τουλάχιστον το 2020 - αγωνίζεται με μοτοσυκλέτα της Honda.

 

Αυτό που έγινε γνωστό από τον 24χρονο Ισπανό, είναι ότι αν θελήσει να αλλάξει ομάδα στο μέλλον, η πόρτα της Yamaha θα είναι κλειστή γι’ αυτόν.

 

Αυτό του ξεκαθάρισε σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα στο Αγωνιστικό τμήμα της Yamaha, τον Lin Jarvis.

 

Βέβαια, αυτό δεν θα έπρεπε να ξενίσει τον Marquez, μιας και το κλίμα στη συγκεκριμένη ομάδα που είναι ο Rossi δεν τον σηκώνει, μετά τα όσα έγιναν το ’15.

 

Αλλά και φέτος, στην Αργεντινή.

 

Αυτό, όμως, που δεν περίμενε ν’ ακούσει ποτέ, είναι ότι αυτή η κόντρα θα επεκτεινόταν και σε όλη την οικογένειά του!

 

«Ο Lin Jarvis μου είπε ότι ποτέ δεν θα δούμε έναν Marquez στην Yamaha... αυτό τουλάχιστον μου είπε. Μου το είχε πει ήδη το 2016 και το σέβομαι και το καταλαβαίνω».

 

«Ξέρω ότι δεν έχω πιθανότητα να πάω σ’ αυτό το εργοστάσιο, αλλά δεν περίμενα να τραβήξει τόσο πολύ ώστε να συμπεριλαμβάνει όλη την οικογένεια».

 

Ο λόγος γίνεται για τον αδερφό του, τον Alex Marquez, ο οποίος συζητούσε το ενδεχόμενο να ανέβει κατηγορία με την SIC-Petronas Yamaha.

 

Όμως οι πόρτες ήταν κλειστές στην ομάδα...

 

Πάντως ο Marc στέκεται με κριτική ματιά και λέει: «Πρέπει ν’ ανέβεις στη MotoGP όταν είσαι έτοιμος κι ο αδερφός μου δεν έκανε ό,τι έπρεπε για να το αξίζει».

 

Όπως είναι γνωστό, ο Alex Marquez ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Marc VFD στην κατηγορία της Moto2 και θα έχει, πλέον, την ευκαιρία να κυνηγήσει εργοστασιακή θέση το 2020.

Επόμενο άρθρο »

Η άρνηση του Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

Συνάντησαν τον Πάπα Φραγκίσκο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα