• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυνατοί χρόνοι για Ducati!
Στο τεστ της Aragon
Νέα 31/08/2018 - 10:31

Μετά τις ομάδες της Yamaha και της Pramac, τη σκυτάλη πήραν χτες οι εργοστασιακοί οδηγοί της Ducati, Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo.

 

Οι δυο τους βρέθηκαν στην πίστα της Aragon για μια ημέρα δοκιμών και βρήκαν την άσφαλτο σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι χτες (που ήταν βρώμικη).

 

Επομένως εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα, ρίχνοντας το βάρος κυρίως στο set-up των μοτοσυκλετών ενόψει του Grand Prix εκεί στα τέλη Σεπτέμβρη.

 

Το τεστ είναι ανεπίσημο, αλλά διέρρευσε ότι ο Jorge Lorenzo έκανε 1:47,6 ενώ περίπου τέσσερα δέκατα πιο αργός ήταν ο Dovi, με χρόνο στο 1:48,0.

 

Αν κρίνουμε από τους παραπάνω χρόνους, οι οδηγοί της Ducati πρέπει να είναι ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους!

 

Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης, να σημειώσουμε ότι το ρεκόρ πίστας είναι στο 1:48,120 ενώ πέρυσι η pole πήγε στον Vinales με 1:47,6.

 

Από την άλλη, ο απόλυτος χρόνος πίστας για την Aragon είναι το 1:46,635 που έκανε το 2015 ο Marc Marquez και αντέχει ακόμα από την εποχή της Bridgestone.

 

Πάντως δεν ήταν όλα ρόδινα για τους κόκκινους.

 

Το παρών στην πίστα έδωσε και ο Chaz Davies από τα SBK-Motul με supermoto κι είχε μια πτώση, επιδεινώνοντας την κατάσταση της υγείας του.

 

Ο Chaz είχε τραυματιστεί σε κεφάλι και κλείδα κάνοντας ποδήλατο πριν από μερικές ημέρες. Είναι στο νοσοκομείο και τα πράγματα δεν δείχνουν καλά για τον Άγγλο.

Επόμενο άρθρο »

Συνάντησαν τον Πάπα Φραγκίσκο

« Προηγούμενο άρθρο

6 εκατομμύρια ευρώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα