• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Οι οδηγοί του Aspar
Για την επόμενη σεζόν στο Πρωτάθλημα
Νέα 29/08/2018 - 16:04

Η ομάδα του Aspar στην κατηγορία της Moto3, η Angel Nieto Team, θα έχει στο δυναμικό της δυο αναβάτες για τη σεζόν 2019.

 

Ο ένας θα είναι ο Albert Arenas που αγωνίζεται από φέτος με την ομάδα και κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Γαλλικό GP (ευνοημένος από τις πολλές τιμωρίες).

 

Από την άλλη, τη θέση του Andrea Migno στην ομάδα θα πάρει ο Raul Fernandez, ο οποίος είναι πρώτος στη βαθμολογία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων.

 

Η ομάδα θα συνεχίσει την επιτυχημένη συνεργασία της με την ΚΤΜ και τη νέα χρονιά, ελπίζοντας ότι ο Arenas θα μπορέσει να συνεχίσει την πρόοδό του και να είναι στους διεκδικητές του Τίτλου.

 

Ο Fernandez θα είναι νεοφερμένος στην κατηγορία, ωστόσο έχει προλάβει να κάνει έξι έκτακτες συμμετοχές φέτος, με καλύτερό του αποτέλεσμα μια 9η θέση στο Sachsenring.

 

«Είμαι χαρούμενος που θα μείνω στην ομάδα. Έχουμε βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα μας και συνεχώς παλεύουμε για βάθρα και είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

«Είναι σημαντικό κι έχει πολλά θετικά που μένω στην ίδια ομάδα. Τώρα θα παραμείνω συγκεντρωμένος για τους εναπομείναντες Αγώνες», είπε ο Arenas.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την ομάδα που με έχει στηρίξει και ανδρώσει στην καριέρα μου», σχολιάζει ο Fernandez.

 

«Η ανακοίνωση αυτή παίρνει ένα βάρος από τους ώμους μου και τώρα μπορώ να συγκεντρωθώ αποκλειστικά στον τίτλο».

 

«Τι καλύτερος τρόπος να ανέβω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την ομάδα με την οποία παλεύω για να είμαι ο πρωταθλητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων».

 

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους κι ελπίζω ότι - όχι στο μακρινό μέλλον - θα είμαι σε θέση να παλεύω και για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή».

Επόμενο άρθρο »

Θετικό τεστ για Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2019

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα