• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Aleix «ψηφίζει» Smith!
Για δοκιμαστή στην Aprilia
Νέα 29/08/2018 - 10:24

Καλοδεχούμενη θα ήταν, σύμφωνα με τον Aleix Espargaro, η περίπτωση του Bradley Smith ως δοκιμαστή για την ομάδα της Aprilia.

 

Όπως και τα άλλα εργοστάσια, έτσι και η Aprilia θέλει να φέρει στις τάξεις της έναν δοκιμαστή εγνωσμένης αξίας.

 

Έναν οδηγό που θα μπορέσει να προχωρήσει την εξέλιξη της RS-GP και ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μερικές έκτακτες συμμετοχές στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Aleix «βλέπει» στο πρόσωπο του Bradley Smith μια ιδανική περίπτωση για την ομάδα.

 

Πολύ δε περισσότερο, μιας και η πόρτα για μια αντίστοιχη θέση στην Yamaha έχει κλείσει, όπως έχει παραδεχτεί ο Lin Jarvis.

 

Ο ισχυρός άνδρας των μπλε - που και αυτοί ψάχνουν έναν γρήγορο δοκιμαστή για την Ευρωπαϊκή τους ομάδα δοκιμών - είπε πρόσφατα ότι αυτός δεν θα είναι Άγγλος.

 

Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για τον Bradley Smith να είναι αυτός ο δοκιμαστής της Aprilia από το 2019.

 

«Μίλησα με τον Bradley και μου είπε ότι συζητά με την Aprilia. Είναι πολύ έμπειρος οδηγός. Οδήγησε την Yamaha, ειδικά μια χρονιά, σε υψηλό επίπεδο και τώρα είναι στην ΚΤΜ».

 

«Βελτίωσε αρκετά το επίπεδο της μοτοσυκλέτας και το δικό του κι έτσι θεωρώ ότι είναι ένας νεαρός οδηγός που έχει ακόμα τη δυνατότητα να είναι στο MotoGP».

 

«Αλλά επειδή ακριβώς όλα έχουν δυσκολέψει πολύ, δεν υπάρχει χώρος κι έτσι το να είναι δοκιμαστής θα είναι κάτι παραπάνω από καλό».

 

Ο Bradley Smith δεν θέλει να είναι δοκιμαστής στην ΚΤΜ τη νέα χρονιά, μιας και το εργοστάσιο θέλει να «κόψει» τις έκτακτες συμμετοχές.

 

Επιπλέον, μέχρι πρότινος το φαβορί για τη θέση του δοκιμαστή στην Aprilia ήταν ο Scott Redding που οδηγεί φέτος για το εργοστάσιο.

 

Ωστόσο το πρόσφατο ξέσπασμά του κατά της μοτοσυκλέτας και κατά της ομάδας, σημαίνει ότι έχει χάσει αλλάξει το κλίμα εις βάρος του. Έστω κι αν μετά ζήτησε συγγνώμη.

Επόμενο άρθρο »

Ευτυχώς μας άκουσαν!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Έχω επίγνωση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα