• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ago: Τι γκάφα!
Αλλά σωστά δεν έγινε ο Αγώνας
Νέα 28/08/2018 - 11:51

Για την «γκάφα» του Silverstone και την ακατάλληλη άσφαλτο για διεξαγωγή Αγώνα στο βρεγμένο, μίλησε ο 15 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Giacomo Agostini.

 

«Έτσι είναι..... μια γκάφα!»

 

«Το Silverstone είναι μια ιστορική πίστα και δεν γίνεται να δίνουν τόσο άσχημη εντύπωση. Βρέχει και δεν μπορείς να κάνεις Αγώνα; Στην Αγγλία;»

 

«Εκεί βρέχει συνέχεια! Δεν βρέθηκε κάποιος, ο διευθυντής, κάποιος, ώστε να κάνει ένα γύρο στο βρεγμένο και να δει την κατάσταση;»

 

Και όπως είναι εύλογο, ο Agostini επιρρίπτει τις ευθύνες τόσο στην εταιρεία που ανέλαβε το έργο της ασφαλτόστρωσης, όσο και στην πίστα.

 

«Είναι δικό τους το σφάλμα. Τόσο εκείνου που έβαλε προσφορά για το έργο, όσο και της εταιρείας που ανέλαβε να περάσει τη νέα άσφαλτο».

 

«Αν έβρεχε στον Αγώνα της Formula 1 θα το είχαν καταλάβει, αλλά δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα. Η απόφαση ν’ ακυρωθεί ο Αγώνας ήταν σωστή».

 

«Δεν είναι όπως πολλά χρόνια πριν που δυστυχώς όλα επιτρέπονταν. Στις μέρες μας η ασφάλεια προέχει και η πίστα ήταν ακατάλληλη για Αγώνα».

 

«Η πλειοψηφία αποφάσισε έτσι και ήταν σωστή απόφαση. Φυσικά ο καθένας κοίταζε το συμφέρον του, όπως αυτοί που είναι δυνατοί στο βρεγμένο ή αυτοί που προτιμούσαν έναν Αγώνα λιγότερο».

 

«Μετά από έξι ώρες αναμονής, είναι επόμενο η ένταση να είναι στα ύψη».

 

«Οι οδηγοί δεν ξέρουν αν θ’ αγωνιστούν ή όχι, η θερμοκρασία έπεφτε, τα ελαστικά θα δυσκολεύονταν να φτάσουν τη σωστή θερμοκρασία. Καλά έκαναν και τον ακύρωσαν».

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: Θα μπορούσαμε Δευτέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Υπέρ του Αγώνα την Δευτέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα