• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Triumph Moto2: οδηγούμε το πρωτότυπο
Στο Σίλβερστοουν αποκλειστικά για την Ελλάδα
Νέα 27/08/2018 - 16:10

Ο τρικύλινδρος κινητήρας της Triumph των765cc που από το 2019 θα “φοριέται” από όλες τις μοτοσυκλέτες της Moto2, είναι έτοιμος και η Triumph μας έδωσε τη μοναδική ευκαιρία να τον δοκιμάσουμε, πάνω στο πρωτότυπο που έχει για την κατηγορία, με πλαίσιο βασισμένο σε αυτό της Daytons 675! Αρχικά o απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης που βρέθηκε σε μια από τις εσωτερικές πίστες που υπάρχουν στο Σίλβερστοουν, οδήγησε για ζέσταμα τις Triumph Speed Triple & Street Triple (από την οποία προέρχεται ο αγωνιστικός κινητήρας) και τέλος αρκετοί γύροι με το πρωτότυπο της Moto2 ήταν μια μοναδική εμπειρία κάτω από μερική συννεφιά και ελάχιστη βροχή.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές, καθώς τα παραπάνω κυβικά και η πολύ περισσότερη ροπή σε σχέση με τον 4κύλινδρο κινητήρα των 600cc που χρησιμοποιείται τώρα στην Moto2, κάνουν τη διαφορά, όπως και τα ηλεκτρονικά. 

Περισσότερα μόλις θα φθάσουν και οι φωτογραφίες κίνησης με τις τρεις μοτοσυκλέτες, βίντεο και στην εκπομπή Grand Prix της COSMOTE TV στις 9 Σεπτεμβρίου στον Αγώνα του Μιζάνο και ακόμη πιο αναλυτικό άρθρο στα δυο επόμενα τεύχη του MOTOGP WORLD!

 

O Alex De Angelis οδήγησε μαζί μας την triumph Moto2!
O Alex De Angelis οδήγησε μαζί μας την triumph Moto2!

Επόμενο άρθρο »

Ο Capirossi απαντά στην Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν έπαιξε ρόλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα