• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Αν ξόδευαν παραπάνω
Κάποια προβλήματα θα είχαν λυθεί...
Νέα 26/08/2018 - 00:13

Στην Ελλάδα λέμε «ό,τι πληρώνεις παίρνεις» ή «το φτηνό το πληρώνεις ακριβά». Και οι δυο ρήσεις ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση του Silverstone.

 

Σ’ αυτό συμφωνεί και ο Dovi:

 

«Δεν είμαι ειδικός στις κατασκευές, αλλά ενδεχομένως κάποιες φορές να μην υπήρχαν προβλήματα αν ξοδεύαμε παραπάνω λεφτά».

 

Τα παραπάνω λόγια έχουν ως στόχο τους το Silverstone και τους ανθρώπους του, που πέρασαν καινούργια άσφαλτο φέτος.

 

Αυτή, πέρα από το ότι έχει πάρα πολλά σαμαράκια (ο Aleix χτες έλεγε ότι αυτό δεν υπάρχει απλά!) σε κάποια σημεία έχει αλλάξει η κλίση και τα σαμαράκια κρατούν νερό.

 

Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται λίμνες και η κατάσταση να είναι κρίσιμη για τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας (κυρίως), όπως φάνηκε στις ΕΔ4.

 

«Εμείς λέμε τη γνώμη μας και μετά αφηνόμαστε στα χέρια των υπευθύνων που κλείνουν τις συμφωνίες και που αποφασίζουν πόσα χρήματα θα ξοδευτούν».

 

Οι πιλότοι όμως είναι αυτοί που «πληρώνουν» τις συνέπειες αυτών.... και δυστυχώς ο Tito Rabat το βίωσε με το χειρότερο τρόπο.

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι έχει γίνει λάθος. Το ’15 αγωνιστήκαμε με δυνατή βροχή, ενώ τώρα δεν ήταν τόσο δυνατή αλλά είχαμε μεγάλα προβλήματα».

 

Ο Dovi, όπως και οι υπόλοιποι, είναι ξεκάθαρος στο ότι κανείς δεν θα τους αναγκάσει ν’ αγωνιστούν αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Όλοι οι αναβάτες είναι ενωμένοι.

 

«Δεν ανησυχώ μήπως μας αναγκάσει κανείς. Όλα θα εξαρτηθούν από τον καιρό. Η αλλαγή της ώρας του Αγώνα ήταν μια κίνηση απελπισίας. Δεν γινόταν κάτι άλλο. Αφηνόμαστε στα χέρια της τύχης».

 

Ο Dovi αποκαλύπτει και τι πρότειναν οι αναβάτες χτες, στην Επιτροπή Ασφαλείας:

 

«Τους είπαμε ότι πρέπει να ξαναπεραστεί νέα άσφαλτος. Είναι ξεκάθαρο ότι η δουλειά δεν έγινε σωστά. Δεν γίνεται με τη νέα άσφαλτο να έχουμε περισσότερα σαμαράκια».

 

Τέλος λίγα λόγια για τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων που πέρασαν σε δεύτερη μοίρα σήμερα.

 

«Επιβεβαιώσαμε την ανταγωνιστικότητα της μοτοσυκλέτας μας. Οι συνθήκες όμως ήταν περίεργες: μισό στεγνό και μισό βρεγμένο».

 

«Ήμασταν δυνατοί με τον Lorenzo και προσπάθησα να ερμηνεύσω την κατάσταση όσο το δυνατόν καλύτερα».

 

«Στο στεγνό ο Vinales είναι το φαβορί, αλλά κι εγώ είμαι κοντά του και νομίζω ότι έχω τα χαρτιά να παλέψω μαζί του».

Επόμενο άρθρο »

Rabat: Χειρουργήθηκε

« Προηγούμενο άρθρο

Webb: Το plan B;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα