• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone MotoGP: ΕΔ1
1-2 η Yamaha, με Vinales προ Rossi
Νέα 24/08/2018 - 14:08

Αφήνοντας πίσω τους το δύσκολο Γύρο της Αυστρίας, οι αναβάτες της εργοστασιακής Yamaha έκαναν το 1-2 στις ΕΔ1 του Silverstone.

 

Στο στεγνό, αλλά σε κρύες συνθήκες και σε μια πίστα που παρά τη νέα άσφαλτο έχει πολλά σαμαράκια, ο Vinales κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο.

 

Ο Ισπανός ήταν μπροστά για το μεγαλύτερο διάστημα στην αρχή, όταν όμως όλοι άρχισαν να σκέφτονται περισσότερο τον ένα γύρο, τόσο ο Crutchlow όσο και ο Dovi τον πέρασαν.

 

Όμως ο Vinales αντέδρασε και αυτός με τα μαλακά ελαστικά και κατάφερε να κάνει το 2:02,073 για να πάρει την πρώτη θέση.

 

Τον καλύτερό του χρόνο στο τελευταίο του πέρασμα έκανε και ο Valentino Rossi, με τον Ιταλό να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση της λίστας.

 

Ο Vale είχε διαφορά μόλις 0,189’’ σε μια πίστα που είναι η μεγαλύτερη του Ημερολογίου, με μήκος κοντά στα 6 χιλιόμετρα!

 

Ο νικητής του Silverstone πριν από ένα χρόνο, ο Andrea Dovizioso, πήρε την τρίτη θέση, μπροστά από τον Crutchlow που ξεκίνησε δυνατά τον εντός έδρας Αγώνα του.

 

Η πέμπτη θέση πήγε στα χέρια του Jack Miller, ενώ ο νικητής στην Αυστρία πριν από δυο εβδομάδες - ο Jorge Lorenzo - έμεινε στην 6η θέση.

 

Πιο πίσω ήταν ο Tito Rabat, ενώ η Suzuki με τον Iannone πήρε την 8η θέση και οι Zarco και Marquez ήταν αυτοί που έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Ο Marc παραλίγο να κάνει ένα καταπληκτικό σώσιμο και πάλι, όταν πάλεψε να κρατήσει τη μοτοσυκλέτα του όρθια στην 16. Εν τέλει δεν τα κατάφερε.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα