• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Επιστροφή στο μέλλον!
Lowes και Gresini ξανά μαζί
Νέα 23/08/2018 - 09:24

Η ομάδα του Fausto Gresini στην κατηγορία της Moto2 θα συνεχίσει την παρουσία της στη μεσαία κατηγορία και το 2019.

 

Τη νέα χρονιά, ο έμπειρος μάνατζερ θα υποδεχτεί και πάλι στην ομάδα του τον Sam Lowes, ο οποίος - όπως ανακοινώθηκε - θα πάρει τη θέση του Jorge Navarro.

 

Οι δυο πλευρές είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, το 2016, σε μια επιτυχημένη και για τους δυο σεζόν στην Moto2.

 

Ήταν τότε που ο Βρετανός ξεκίνησε ως διεκδικητής του Τίτλου απέναντι στους Zarco και Luthi, προτού οι πολλές πτώσεις στο δεύτερο μισό της χρονιάς να τον θέσουν νοκ άουτ.

 

Πάντως ήταν και παραμένει η πιο επιτυχημένη σεζόν του Lowes στην κατηγορία, με έξι βάθρα (δυο εξ αυτών ήταν νίκες) και πέντε pole positions.

 

Επιπλέον, η ομάδα του Gresini επιβεβαίωσε ότι ο μεγάλος της χορηγός - η Federal Oil - θα παραμείνει στο πλευρό τους και για το 2019.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναδουλέψω με την ομάδα. Έμαθα πολλά στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να τα δείξω», σχολιάζει ο Lowes.

 

«Ξέρω το υψηλό επίπεδο της ομάδας και τους έχω 100% εμπιστοσύνη. Το κίνητρό μου είναι πιο ψηλό από ποτέ».

 

Φέτος ο Sam Lowes αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Moto2, έχοντας επιστρέψει από το σύντομο πέρασμά του από τη μεγάλη κατηγορία, με πλαίσιο της ΚΤΜ.

 

Με αυτό, ο Βρετανός αναβάτης έχει πάρει 46 βαθμούς. Στην Αυστρία είχε μια πτώση, που έβαλε τέλος σ’ ένα μικρό σερί συνεχόμενων παρουσιών του μέσα στη δεκάδα.

 

Όπως και το 2016, έτσι και τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στο πλαίσιο της Kalex για να ριχτεί στη μάχη της - σε μεγάλο βαθμό - διαφορετικής Moto2 του ’19.

Επόμενο άρθρο »

Aprilia: Αυτό που μας έλειπε!

« Προηγούμενο άρθρο

Cal: Δεν κάνει ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα