• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Πολλά τα θετικά
Για εμάς στο Silverstone!
Νέα 22/08/2018 - 12:21

Πριν από ένα χρόνο βίωσε την απογοήτευση στη Βρετανική πίστα του Silverstone, όταν ο κινητήρας της Honda του τον πρόδιδε και τον οδήγησε στην εγκατάλειψη.

 

Ήταν ένα περιστατικό που - τελικά - δεν στοίχισε κάτι το ιδιαίτερο την περσινή χρονιά στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Marc Marquez.

 

Τώρα όμως έχει στο νου του και στο μυαλό του το παρόν, αφήνοντας τα όσα έγιναν πέρυσι ακριβώς εκεί που ανήκουν: στο παρελθόν!

 

«Το Silverstone είναι γρήγορο και τεχνικό, αλλά η μοτοσυκλέτα μας έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά για εκεί», σχολιάζει ο Marquez.

 

«Όπως πάντα θα βάλουμε τα δυνατά μας. Η απόδοση γενικά θα ευνοηθεί από τη νέα άσφαλτο και θα δούμε στην πράξη αν κάτι τέτοιο όντως ισχύει».

 

Πέρα από τους συνήθεις αντιπάλους του, ο Marc ενδεχομένως να πρέπει να παλέψει και με τον - πάντα άστατο στην Αγγλία - καιρό.

 

Κάτι τέτοιο πάντως δεν δείχνει να τον ανησυχεί.

 

«Στην Αυστρία επιβεβαιώσαμε ότι μπορούμε και είμαστε πολύ γρήγοροι στο βρεγμένο κι αυτό είναι πολύ καλό εν όψη του Αγώνα στο Silverstone».

 

«Εκεί ο καιρός είναι ακόμα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, ανυπομονούμε να παλέψουμε και πάλι για μια θέση στο βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Cal: Δεν κάνει ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Φρενάροντας στο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα