• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Και τώρα το Silverstone!
Νέα άσφαλτος, πολλά σαμαράκια!
Νέα 20/08/2018 - 16:20

Σε μια από τις μεγαλύτερες πίστες του Ημερολογίου θα συνεχιστεί αυτό το Σ/Κ το MotoGP: στην πίστα του Silverstone!

 

Η πίστα έχει καινούργια άσφαλτο και η πρόσφυση σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι πέρυσι, ωστόσο θα περιμένουμε να δούμε και τη γνώμη των οδηγών.

 

Επιπρόσθετα, όπως έγινε γνωστό μετά τον Αγώνα της F1 εκεί, τα σαμαράκια παραμένουν και μάλιστα είναι περισσότερα από ποτέ!

 

Δυο εβδομάδες μετά τον Αγώνα της Αυστρίας, το Πρωτάθλημα επιστρέφει στην Αγγλία και στην πίστα όπου στο παρελθόν έχουμε δει δυνατές μάχες.

 

Κυρίως ανάμεσα στον Marc Marquez της Honda και τον Jorge Lorenzo, όσο αγωνιζόταν με την Yamaha.

 

Ο Jorge είχε κερδίσει εκεί το 2013, ενώ το 2014 πήρε την εκδίκησή του ο Marquez, ενώ ένα χρόνο μετά θα είχαμε βρόχινο Αγώνα.

 

Στη βρεγμένη άσφαλτο ξεχώρισε ο Valentino Rossi που πήρε τη νίκη, ενώ το 2016 ήταν η σειρά του Maverick Vinales να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου (με Suzuki).

 

Πέρυσι είχαμε και πάλι διαφορετικό νικητή, αυτή τη φορά στο πρόσωπο του Andrea Dovizioso.

 

Όλοι αυτοί και πάλι θα προσπαθήσουν να βρουν δυνατό ρυθμό και να κατακτήσουν τη νίκη στο πάντα άστατο, από πλευράς καιρού, Silverstone.

 

Από την άλλη δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε τον Cal Crutchlow που «παίζει» εντός έδρας και το ’16 ήταν στην pole και στο βάθρο. Πέρυσι τερμάτιζε 4ος.

 

Κι αν η βροχή τελικά κάνει την εμφάνισή της σε Αγώνα, τότε ο Cal είναι ένας από τους οδηγούς που θα μπορέσουν να έχουν καλή παρουσία στο βρεγμένο.

 

Ο Βρετανός δίνει τη δική του μάχη στο πρωτάθλημα των δορυφορικών (ή ανεξάρτητων, όπως λέγονται επίσημα) αναβατών.

 

Εκεί, έχουμε τον Danilo Petrucci μπροστά με 105 βαθμούς, τον Johann Zarco στη δεύτερη θέση με 104 και τον Crutchlow τρίτο με 103β!

 

Αλλά και η Suzuki θα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας μερικές παρουσίες στο βάθρο στην αρχή της σεζόν.

 

Όπως σημειώσαμε παραπάνω άλλωστε, ήταν στο Silverstone που το εργοστάσιο πήρε την πρώτη του νίκη (2016) από το 2007.

 

Ο Vinales μπορεί να λείπει από την ομάδα, ωστόσο το ταλέντο δεν λείπει στο πρόσωπο των Rins (που έχει κερδίσει στην Moto3 εκεί) και Iannone.

 

Ένας ακόμα οδηγός που θα θέλει να κάνει δυνατή εμφάνιση είναι ο Scott Redding, παρά τα προβλήματα στην Aprilia.

 

Κι είναι και ο Bradley Smith που θα θέλει να τα πάει καλά μέσα στην πατρίδα του. Όπως και η ΚΤΜ, που περιμένει να δει αν τελικά θα επιστρέψει στη δράση ο Pol Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Tardozzi: Είμαι μπερδεμένος

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Test: O Lorenzo πολύ δυνατός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα