• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Η κρίση της Yamaha
Θα συνεχιστεί και το 2019!
Νέα 14/08/2018 - 13:22

Η Αυστριακή πίστα του Red Bull Ring παρέμεινε «κόκκινη» με τον Jorge Lorenzo να γίνεται ο τρίτος διαφορετικός οδηγός της Ducati που παίρνει νίκη εκεί.

 

Παρακάτω παραθέτουμε τη γνώμη του γνωστού μάνατζερ στο paddock, του Carlo Pernat και το πως είδες αυτός τον Αγώνα της Αυστρίας.

 

Επιπρόσθετα, ο Ιταλός μάνατζερ έχει ενδιαφέροντα πράγματα να πει και για την κρίση της Yamaha, που έφτασε τα 21 συνεχόμενα GP χωρίς νίκη.

 

«Σ’ αυτόν τον Αγώνα ο Marc Marquez προσπάθησε να πετύχει ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα της καριέρας του: να κερδίσει τις Ducati εδώ».

 

«Δεν τα κατάφερε κι αυτό γιατί βρήκε μπροστά του έναν τρομερό Lorenzo που πλέον έχει κάνει δική του την κόκκινη μοτοσυκλέτα ψυχή τε και σώμα».

 

«Ο Puig έκανε πολύ καλά που τον φέρνει στην Honda το 2019, αν και θα έχει δυο κόκορες στο ίδιο κοτέτσι».

 

«Θα ανέβει πολύ ο πήχης των προσδοκιών. Πως; Ίσως ο Marc να πέφτει λιγότερο. Πάντως ο πήχης σίγουρα θ’ ανέβει περισσότερο στο επόμενο Πρωτάθλημα».

 

Επιστρέφοντας στις Ducati, υπογραμμίζει:

 

«Παρά το ότι η κόκκινη μοτοσυκλέτα κέρδισε, ήταν ο Marquez που αύξησε κι άλλο τη διαφορά του. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να κερδίσεις τον Marc... θα χρειαστεί κάτι εξωγήινο για να γίνει αυτό».

 

Και τέλος, λίγα λόγια για την Yamaha:

 

«Για την Yamaha έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή, μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από έλλειψη ευφυΐας, σπιρτάδας, ανάμεσα στους μηχανικούς της».

 

«Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα και η κρίση θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά με την απόσταση από τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει κι άλλο».

 

«Ο Rossi θα μπορεί να κάνει κάτι σε συγκεκριμένες πίστες, όπως στην Μαλαισία ή στην Αυστραλία, αλλά για τις άλλες η κατάσταση θα είναι περίπλοκη, ενώ κι ο Vinales είναι χαμένος».

Επόμενο άρθρο »

Tardozzi: Χαμένοι εμείς κι ο Jorge

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Τα σκ@τ@ δεν λάμπουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα