• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστρία: Τα στατιστικά
Θα δούμε το 7ο 1-2 της Ducati στη MotoGP;
Νέα 11/08/2018 - 23:31

- O Andrea Dovizioso πήρε στο Brno την 10η νίκη του στη μεγάλη κατηγορία και την 9η του με την Ducati, στον 100ο του Αγώνα με τους κόκκινους.

 

- Με το βάθρο του αυτό, ο Dovi έφτασε τα 23 με τους κόκκινους και ισοβαθμεί με τον Loris Capirossi. Ο πιο επιτυχημένος αναβάτης της Ducati παραμένει ο Casey Stoner με 42 βάθρα.

 

- Η νίκη του Dovi στο Brno ήταν μόλις η δεύτερή του από τις 10 που έχει στη μεγάλη κατηγορία, που κατάφερε να πάρει ξεκινώντας από την pole.

 

- Ο Jorge Lorenzo πήρε το 6ο του βάθρο με την Ducati, ισοφαρίζοντας όσο βάθρα έχει με τους κόκκινους και ο Danilo Petrucci.

 

- Στο Brno, το 1-2 των κόκκινων ήταν το 6ο στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία (MotoGP).

 

- Με το βάθρο του στην Τσεχία, ο Marc Marquez έφτασε τα 4 συνεχόμενα. Ίδιο σερί συνεχόμενων βάθρων έχει τουλάχιστον από μια φορά από το ’13 κι έπειτα που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.

 

- Ο Rossi δεν κατάφερε ν’ ανέβει στο βάθρο της Τσεχίας και ήταν η πρώτη φορά που δεν είχαμε Yamaha στο βάθρο από την Ιαπωνία πέρυσι.

 

- Ο Valentino Rossi δεν έχει καταφέρει ν’ ανέβει στο βάθρο της Red Bull Ring και είναι αυτή η μόνη πίστα στην οποία έχει αγωνιστεί και δεν έχει ανέβει στο βάθρο από αυτές του Ημερολογίου.

 

- Ο Vale έχει ανέβει στο βάθρο σε 26 διαφορετικές πίστες στην καριέρα του κι αν καταφέρει και είναι στους τρεις πρώτους αυτή την Κυριακή, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Mick Doohan.

 

- Η Yamaha είναι χωρίς νίκη για 20 συνεχόμενους Αγώνες, που είναι καινούργιο αρνητικό ρεκόρ για τους μπλε στην τετράχρονη εποχή του MotoGP (από το 2002 και μετά). Σε όλη την ιστορία της στο Πρωτάθλημα, το χειρότερό της σερί χωρίς νίκη είναι οι 22 Αγώνες: 15 Αγώνες το 1997 και 7 το 1998.

 

- Μετά από 19 συνεχόμενους Αγώνες στους βαθμούς, ο Maverick Vinales είχε μια πτώση στην Τσεχία (εξαιτίας λάθους του Stefan Bradl). Έτσι, κανείς από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας δεν έχει πάρει βαθμούς και στους 10 πρώτους Αγώνες της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Austria MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Νόμιζα ότι έκανα φοβερό γύρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα