• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Σκέφτεται το Πρωτάθλημα;
Είναι σαν τον καρχαρία που μυρίζει αίμα!
Νέα 11/08/2018 - 21:32

Μόλις 2χιλ - η μικρότερη διαφορά σε κατατακτήριες δοκιμές από το 2003 και το Γερμανικό GP - στέρησαν την ευκαιρία από τον Dovizioso να πάρει την pole.

 

Ενδεχομένως κάποιος άλλος στη θέση του να ήταν πολύ απογοητευμένος. Ο Ιταλός όμως, όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία, ήταν ήρεμος.

 

«Δεν με πειράζει καθόλου... άλλωστε η pole μετρά περισσότερο για τους τίτλους στα νέα και όχι για τον Αγώνα», λέει χαμογελώντας ο Dovi.

 

Αύριο περιμένουμε να δούμε μια δυνατή μάχη ανάμεσα στον Dovi και τον Marquez μέχρι τέλους, όπως πέρυσι.

 

Ωστόσο ο ίδιος ο Marc λέει ότι θα σκεφτεί το Πρωτάθλημα και ότι προτιμά να χάσει 5 βαθμούς παρά να κερδίσει 25 ρισκάροντας.

 

«Είναι ειλικρινής σ’ αυτό που λέει. Αυτό πιστεύει τώρα. Όμως στον Αγώνα θα είναι αλλιώς. Εκεί είναι σαν τον καρχαρία που μυρίζει αίμα», λέει γελώντας.

 

«Τα κίνητρα κάνουν τη διαφορά και τώρα είμαστε σε δυο διαφορετικές θέσεις. Ο Marc μπορεί ν’ αποφασίσει πόσο θέλει να ρισκάρει».

 

«Από την άλλη εγώ πρέπει να έχω ως στόχο τη νίκη μιας κι έχω και το ρυθμό για να τα καταφέρω».

 

Το να κερδίσεις την Ducati στην πίστα που δεν έχει χάσει μέχρι τώρα, έχει τη χάρη του και σίγουρα το σκέφτεται ο Marquez.

 

«Νομίζω ότι θέλει να μας κερδίσει εδώ όχι γιατί έχασε στο Brno, αλλά επειδή ήμαστε αήττητοι σ’ αυτή την πίστα», συμφωνεί και ο Dovi.

 

«Ξέρω ότι είμαι πιο γρήγορος από πέρυσι εδώ, αλλά έχουμε και περισσότερες αμφιβολίες για τα ελαστικά και τη στρατηγική μας».

 

«Ξέρω ότι και η Honda με τον Marquez θα είναι πιο γρήγοροι, αλλά είναι δύσκολο να πεις τι θα γίνει μιας και είχαμε πολύ λίγο χρόνο στο στεγνό».

 

«Για ένα άλλο πράγμα που είμαι βέβαιος, είναι ότι μαζί μας σε όλο τον Αγώνα θα είναι και ο Lorenzo».

 

«Θεωρώ ότι οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Εγώ, ο Marc κι ο Jorge έχουμε τον καλύτερο ρυθμό».

 

«Αύριο όμως θα έχουμε διαφορετικές συνθήκες και τη διαφορά θα την κάνει αυτός που θα καταφέρει να προσαρμοστεί καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θα ήμουν στην pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Ζητάμε συγγνώμη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα