• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria MotoGP: ΕΔ1
Κόκκινη επέλαση στις 3 πρώτες θέσεις
Νέα 10/08/2018 - 13:02

Οι μοτοσυκλέτες της Ducati ξεκίνησαν πολύ δυνατά στις ΕΔ1 της μεγάλης κατηγορίας, παίρνοντας τις τρεις πρώτες θέσεις.

 

Σε μια πίστα που αναμένεται να τα πάνε πολύ καλά οι κόκκινοι, ήταν ο Andrea Dovizioso αυτός που έκανε τον καλύτερο χρόνο.

 

Ο Ιταλός δοκίμασε το μεσαίο πίσω ελαστικό σε όλη τη διάρκεια του 45λεπτου, σε αντίθεση με τους περισσότερους που έβαλαν το μαλακό πίσω για να βγάλουν χρόνο.

 

Το ίδιο ελαστικό δοκίμασε και ο Marc Marquez, ο οποίος στο τέλος έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο με διαφορά περίπου έξι δέκατα από τον Dovi.

 

Ο Marc είχε και πολύ καλό ρυθμό, δείχνοντας σταθερότητα με αρκετούς γύρους κοντά στον καλύτερό του χρόνο.

 

Στη δεύτερη θέση ο Jorge Lorenzo, δυο δέκατα πιο αργός από τον ομοσταυλό του, ενώ ο Danilo Petrucci - ακολουθώντας τον Dovi - ήταν τρίτος.

 

Πίσω από τον Marquez, με τον τελευταίο του γύρο ο Andrea Iannone ανέβηκε στην 5η θέση, 38χιλ πιο γρήγορος από τον Dani Pedrosa.

 

Η απειλή της βροχής για σήμερα το απόγευμα έκανε τους περισσότερους να πιέσουν στα τελευταία λεπτά για έναν καλό γύρο και μια θέση στη δεκάδα.

 

Ο Cal Crutchlow τα κατάφερε και ήταν 7ος, μπροστά από τον εντυπωσιακό Tito Rabat.

 

Η Yamaha ξεκίνησε με δυσκολίες στη συγκεκριμένη πίστα, όπως ήταν αναμενόμενο. Η καλύτερη Μ1 ήταν του Johann Zarco στην 9η θέση.

 

Ο Γάλλος κέρδισε τους δυο εργοστασιακούς, αφήνοντας πίσω του τον Maverick Vinales κι εκτός δεκάδας τον Valentino Rossi (11ος).

Επόμενο άρθρο »

Austria Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα