• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Είμαι ενθουσιασμένος!
Με τη δουλειά που γίνεται στην Honda
Νέα 07/08/2018 - 14:33

Ένα δύσκολο κι απαιτητικό πρόγραμμα περίμενε τον Marc Marquez τη χτεσινή ημέρα, στο επίσημο τεστ του Brno.

 

Μια ημέρα μετά την τρίτη του θέση στον Αγώνα, ο άσος της Repsol Honda δοκίμασε ένα σωρό πράγματα ενόψει του δεύτερου μισού της χρονιάς.

 

Ο ίδιος εξηγεί: «Κάθε φορά που έβγαινα είχα και κάτι διαφορετικό να δοκιμάσω. Δύσκολο πρόγραμμα. Είχα 4 μοτοσυκλέτες στο γκαράζ! Τα δοκιμάσαμε όλα».

 

Βγήκε στην πίστα και με μια μαύρη Honda. «Είναι η πρωτότυπη που είχα στο τεστ του Montmelo. Έχει κάποια πράγματα που ίσως μας βοηθήσουν και φέτος».

 

«Μάλλον κάποιες λεπτομέρειες από αυτή τη μοτοσυκλέτα θα τις έχουμε και στην Αυστρία. Είμαι ενθουσιασμένος με τη δουλειά που γίνεται».

 

Υπάρχουν όμως και κάποιες αμφιβολίες. «Ζήτησα περισσότερη δύναμη από το μοτέρ, μιας κι εκεί η Ducati μας κάνει τη διαφορά».

 

«Επίσης οι αντίπαλοί μας είναι μπροστά και με τα ελαστικά. Μπορούν και χρησιμοποιούν το μαλακό ενώ εμείς έχουμε το πιο σκληρό».

 

Το μυαλό του είναι ήδη στην Αυστρία. «Εκεί φαβορί είναι οι Ducati. Αν μπορέσουμε όμως θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Ίσως σ’ ένα τελευταίο σπριντ».

 

«Όλα θα εξαρτηθούν στα ελαστικά. Η Honda έχει δουλέψει πολύ σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά έχουν βελτιωθεί και οι αντίπαλοί μας».

Επόμενο άρθρο »

Φωτ: Το νέο φέρινγκ της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα