• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΕΔ3
Εκτοξεύτηκε στη κορυφή ο Rossi!
Νέα 04/08/2018 - 13:05

Με ένα πολύ δυνατό πέρασμα στο δεύτερο μισό της πίστας, στον τελευταίο του γύρο, ο Valentino Rossi κατάφερε να πάρει την 1η θέση στις ΕΔ3.

 

Ο Ιταλός αναβάτης θα μπορούσε να κάνει χρόνο λίγο καλύτερο από το τελικό 1:55,175 αν ήταν λίγο καλύτερος στο πρώτο κομμάτι της πίστας.

 

Όμως ακόμα κι έτσι κατάφερε ν’ αφήσει πίσω του τους πάντες και να φιγουράρει το όνομά του στην κορυφή, με τον Danilo Petrucci δεύτερο και μόλις 86χιλ πίσω του.

 

Στην τρίτη θέση μια ακόμα Ducati, αυτή του Jorge Lorenzo που δοκίμασε το νέο φέριγνκ των κόκκινων ενώ φαίνεται ότι και οι δραστικές αλλαγές που ζητούσε χτες έπιασαν τόπο.

 

Τέταρτος ο Marc Marquez, εξασφάλισε άνετα θέση στη δεκάδα, όπως και o Andrea Iannone που έβαλε την Suzuki του στην πεντάδα.

 

Ο Dani Pedrosa - που χτες ήταν ο ταχύτερος στην πίστα - πήρε την 6η θέση από τον Cal Crutchlow που είχε και μια πτώση προς το τέλος.

 

Ο Johann Zarco έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Tito Rabat που παρέμεινε δυνατός και σήμερα, ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο Dovizioso.

 

Έτσι, για 55χιλ ο Maverick Vinales έμεινε εκτός δεκάδας, ενώ ο Aleix Espargaro (προέρχεται από τραυματισμό στη Γερμανία) ήταν 12ος.

 

Θέση στις ΚΑΤ2 θα διεκδικήσουν λίγο αργότερα στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων και οι Jack Miller (13ος) με τον εντυπωσιακό χτες Bautista (14ος).

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez φτάνει τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα