• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δραστική αλλαγή!
Θέλει η Ducati μου....
Νέα 03/08/2018 - 22:49

Μετά τη διπλή του νίκη σε Ιταλία (Mugello) και Βαρκελώνη, ο Jorge Lorenzo δεν φαίνεται ικανός να επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Την ώρα που ο Dovi χρίζεται ως φαβορί από τους περισσότερους, ενώ ο Petrucci δείχνει ένα πολύ δυνατό πρόσωπο, ο ίδιος δεν μπορεί.

 

Αυτό, άλλωστε, λέει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο η 15η θέση που πήρε σήμερα στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

«Η Ducati είναι ανταγωνιστική εδώ, όπως δείχνουν οι Dovi και Danilo, ωστόσο για μένα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενα».

 

«Σίγουρα κάνει ζέστη και η πίστα έχει αρκετά σαμαράκια, αλλά δεν έχω και καλή αίσθηση. Δεν είμαι δυνατός στα φρένα και γρήγορος μέσα στις στροφές».

 

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις μένεις πίσω και πρέπει να κυνηγάς τους άλλους που από την αρχή έχουν βρει ένα καλό set-up και δουλεύουν στις λεπτομέρειες.

 

«Χρειάζομαι μια δραστική αλλαγή στη μοτοσυκλέτα μου... πρέπει να βρούμε έναν διαφορετικό δρόμο. Σ’ αυτές τις συνθήκες δεν είμαι ανταγωνιστικός».

 

«Στους τελευταίους Αγώνες αλλάξαμε την ισορροπία της μοτοσυκλέτας βάζοντας περισσότερο βάρος μπροστά, αλλά ήταν λάθος μας».

 

«Το είδα στον Αγώνα που είχα φθορά στο πίσω μέρος. Γι’ αυτό και επιστρέψαμε σε στήσιμο παρόμοιο με αυτό που είχαμε σε Mugello και Montmelo».

 

«Όμως ούτε αυτό με κάνει να νοιώθω άνετα εδώ. Όπως είπα αύριο πρέπει ν’ αλλάξουμε κάτι αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει».

 

Αύριο ο Ισπανός θα έχει στη διάθεσή του και το νέο αεροδυναμικό φέρινγκ που δοκίμασε σήμερα ο Petrucci.

 

«Ναι θα το δοκιμάσω. Δεν περιμένω θεαματικά αποτελέσματα αλλά ακόμα και μια μικρή βελτίωση θα είναι καλοδεχούμενη».

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Καλύτερα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα