• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motul-SBK: O Leon Haslam στην KRT το 2019
Νέα 25/07/2018 - 11:13

Στην Suzuka, όπου βρίσκονται πολλοί οδηγοί για τον περίφημο Αγώνα των 8 Ωρών, ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Leon Haslam και η εργοστασιακή ομάδα KRT θα είναι μαζί στο Πρωτάθλημα του 2019. Ο Βρετανός παίρνει τη θέση του Tom Sykes, δίπλα στον Jonathan Rea.

Ο “Pocket Rocket”, όπως λέγεται ο γιός του θρυλικού Ron, επιστρέφει στο Πρωτάθλημα στο οποίο έχει κερδίσει 5 αγώνες και έχει πάρει 39 βάθρα με τις Ducati, Suzuki, Aprilia, Honda, BMW και Kawasaki. 

Ο Haslam ξεκίνησε στην Μ.Βρετανία στα τέλη της δεκαετίας του '90 από τα 125 και μετά πέρασε στη μεγάλη κατηγορία με μια δικύλινδρη Honda 500. Το 2003 εμφανίστηκε στα SBK και το 2010 πήρε με Suzuki τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα. Φέτος με JG Speedfit Kawasaki, προηγείται στο BSB και στόχος του είναι να πάρει τον Τίτλο.

Ο 35χρονος έμπειρος οδηγός είπε:“Πρέπει να ευχαριστήσω την Kawasaki για αυτήν την ευκαιρία. Προσβλέπει στην επιστροφή μου στο World Superbike Championship. Η υποστήριξη από την Kawasaki τα τρία χρόνια που ήμουν μαζί τους, ήταν φοβερή και ελπίζω να τους το ανταποδώσω με τον Τίτλο του 2018 στο British Superbike."

Επόμενο άρθρο »

H Kawasaki ξεκίνησε δυνατά στις 8 Ώρες της Suzuka

« Προηγούμενο άρθρο

“Panic” με τον “Piki”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα