• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένει το Sachsenring;
Νέος διαχειριστής ο Matthias Moser
Νέα 19/07/2018 - 13:28

Στη διάρκεια του Γερμανικού GΡ έγινε πολύς λόγος για την πιθανότητα το Sachsenring να μην συνεχίσει ως ο τόπος τέλεσης του Αγώνα της Γερμανίας, με τις πίστες του Hockenheim και του Nurburgring να θεωρούνται πιθανές αντικαταστάτριες. Μιλάμε για έναν Αγώνα που κάθε χρόνο μαζεύει πάνω από 200,000 εισιτήρια το τριήμερο, δηλαδή ένας από τους πιο πετυχημένους σε προσέλευση θεατών! 

Αλλά αυτό αλλάζει με την ανακοίνωση ότι τα εμπορικά και αθλητικά δικαιώματα της πίστας τα πήρε ο Matthias Moser, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Triple M, που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike με Honda Fireblade SP2 και οδηγό τον Αμερικανό Patrick Jacobsen. 

Ο Team Manager της ομάδας Manuel Cappelletti είπε χαρακτηριστικά στο Ιταλικό gpone.it: “OMoser και ο επενδυτής πήραν τα δικαιώματα του Sachsenring από το 2019. Το συμβόλαιο της ADAC τελείωσε και η εταιρία του Matthias πήραν αυτά τα δικαιώματα. Έτσι το MotoGP σχεδόν σίγουρα θα αγωνίζεται ακόμη στο Sachsenring, πιστεύω κατά 99,9%. Υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειές να διασαφηνιστούν, αλλά είμαι πεισμένος ότι το MotoGP θα μείνει ακόμη στην Σαξωνία, μακάρι και τα Superbike στο μέλλον”.

Επόμενο άρθρο »

O Iannone για την Belen!

« Προηγούμενο άρθρο

H ΒΕΑ-Kouzounas Racing στα Μέγαρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα