• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Luca Marini: "Πριν ήμουν απλά ο αδελφός του Vale"
Νέα 17/07/2018 - 11:35

Μετά το πρώτο βάθρο στην Moto2: "Άλλαξαν πολλοί, τώρα μου δίνουν συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά μου, υο ΄νομα μετράει λιγότερο", είπε ο Luca Marini που πήρε το πρώτο του βάθρο στο Sachsenring, μετά από ωραία εμφάνιση, παρά τον πόνο στoν ώμο, μετά το ατύχημα στην Jerez. Οδήγησε την κούρσα και τελικά έμεινε πολύ κοντά στους Binder και Mir, πιέζοντας μάλιστα στο τέλος για την 2η θέση. 

"Από χθες στο paddock μου έδινανα συγζρητήρια και μου έλεγαν ότι μπορώ να κερδίσω τον Αγώνα. Γενικά δεν με ενδιαφέρει πολύ τι λένε. Είμαι οδηγός της παλιάς σχολής, δεν έχω Facebook ή άλλα τέτοια. Έχω διαφορετικό τρόπο προσέγγισης από τους άλλους, ίσως λόγω της δουλειάς που έχουμε κάνει και η δουλειά στο τέλος “πληρώνει”. Είναι μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση, αλλά ποτέ δεν έδωσα πολύ βάρος σε αυτό”, λέει ο ετεροθαλής αδελφός του Ρόσσι. 

Ο οδηγός της Sky-VR|46 Racing Team λέει ότι ήταν από τους πιο δύσκολους αγώνες της καριέρας του, αλλά και ότι από την εκκίνηση είχε τη σωστή ψυχολογία. 

"Ειλικρινά από ένα σημείο και μετά σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κερδίσω, είχα την αίσθηση ότι ήμουν ο πιο γρήγορος, αλλά και η 3η θέση είναι κάτι εξαιρετικό. Θέλω να κερδίσω, θέλω να φτάσω στο να διεκδικώ τη νίκη όσο γίνεται περισσότερο, αλλά έπρεπε να ξεκινήσω από το χαμηλότερο σκαλί του βάθρου. Ήμουν πιο γρήγορος από τον Joan, που είχε προβλήματα με το πίσω λάστιχο. Ο

Brad (Binder) έκανε ένα σωρό λάθη, αλλά πρέπει να πω ότι η KTM, όπως πάντα με τις σκληρές γόμες, έχει περισσότερη πρόσφυση. Παρά τα προβλήματα που είχαν την Παρασκευή και το Σάββατο, δεν πρέπει ποτέ να τους υποτιμούμε".

Θα είναι αυτό το βάθρο η καινούργια φάση της καριέρας του;

"Αυτό το βάθρο είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Αισθανόμουν γρήγορος από το ξεκίνημα της χρονιάς. Και στο Qatar πήγα δυνατά και μετά έφθασαν οι ατυχίς της προπόνησης. Στο Assen τα πράγματα βελτιώθηκαν, έγινα πιο σταθερός και βρήκαμε κάτι στη μοτοσυκλέτα που μου δίνει σιγουριά στο μπροστινό. Και στο γκαράζ η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και θέλει να τους συγχαρώ όλους. Πάντα πίστευαν σε μένα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές της χρονιάς".

 

Επόμενο άρθρο »

MONSTER ENERGY & YAMAHA FACTORY δυνατά μαζί

« Προηγούμενο άρθρο

Κυρίαρχος για άλλη μία φορά στο “Ring” ο Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα