• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2: Αγώνας
Συγκλονιστικός Binder, 1η του νίκη στην Moto2
Νέα 15/07/2018 - 15:19

40 χρόνια σχεδόν μετά την τελευταία νίκη Ν. Αφρικανού αναβάτη στη μεσαία κατηγορία, ο Brad Binder κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη σήμερα!

 

Ο οδηγός της KTM έκανε υπέροχο Αγώνα και στο τέλος εξασφάλισε την πρώτη του νίκη στην Moto2 και την επιστροφή του στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου από το 2016.

 

Η φθορά των ελαστικών έπαιξε το ρόλο της, αλλά ο Brad Binder εκτέλεσε το σχέδιό του στην εντέλεια και επικράτησε τον αντιπάλων του!

 

Στον 10ο γύρο ο N.Αφρικανός έκανε έναν πολύ δυνατό γύρο στο 1:24,7 και ήταν η στιγμή που ο Binder πέρασε τόσο τον Joan Mir όσο και τον Luca Marini.

 

Στη συνέχεια κράτησε το ρυθμό του σε υψηλό επίπεδο και πήρε αυτή την πολύ σημαντική νίκη και δεύτερη της ΚΤΜ στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Νωρίτερα, στην αρχή του Αγώνα, είχαμε δράματα με τον Mattia Pasini να πέφτει ενώ ήταν δεύτερος, πίσω από τον Luca Marini!

 

Η πτώση του στοίχισε πολύ στον Pecco Bagnaia. Αυτός, μαζί με τους Marini και Pasini είχαν κάνει μια μικρή διαφορά από τους άλλους.

 

Όμως μετά την πτώση του Pasini, ο Bagnaia ήταν ακριβώς πίσω του κι ενώ κατάφερε να τον αποφύγει, βγήκε εκτός πίστας κι επέστρεψε στην 26η θέση!

 

Πίσω στους πρώτους, ο Luca Marini κατάφερε να πάρει το πρώτο βάθρο της καριέρας του κυνηγώντας μέχρι το τέλος τον Joan Mir.

 

Δεν κατάφερε να τον περάσει κι έτσι ο Ισπανός πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε Αγώνα της Moto2.

 

Ο Marini χρειάστηκε να βγάλει μερικούς καλούς χρόνους στο τέλος για να κρατήσει πίσω του τον απειλητικό Oliveira.

 

Ο Πορτογάλος «πλήρωσε» και πάλι τη μέτρια θέση του στις κατατακτήριες, ωστόσο για έναν ακόμα Αγώνα ήταν στους καλύτερους οδηγούς.

 

Πίεσε τα ελαστικά του, μείωσε κατά 8 δέκατα τη διαφορά του από τον τρίτο στον Αγώνα, αλλά δεν είχε άλλο λάστιχο για να συνεχίσει.

 

Αρκετά πιο πίσω ήταν ο Sam Lowes, στην 5η θέση, κρατώντας με διαφορά μικρότερη από δυο δέκατα πίσω του τον Schrotter.

 

Ο Xavi Vierge, ο ομόσταυλος του Schrotter, πήρε την 7η θέση, ενώ στη δεκάδα βρέθηκαν οι Corsi, Quartararo και Jorge Navarro.

 

Ο Quartararo δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατός όλο το Σ/Κ ενώ είχε και μια πτώση στο ζέσταμα που τον επηρέασε ως ένα βαθμό.

 

Απογοητευτικός ο Alex Marquez, χάνει κι άλλο έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο, τερμάτισε στην 13η θέση, πίσω από τον Bagnaia.

 

Οι δυο τους έδωσαν μάχη μέχρι την καρώ σημαία, με τον Bagnaia να ανακάμπτει από το λάθος του Pasini στην αρχή και να νικά στη γραμμή τερματισμού τον αντίπαλό του!

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring MotoGP Aγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα