• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoGP: ΕΔ3
1ος ο Iannone, στις ΚΑΤ1 ο Dovi
Νέα 14/07/2018 - 13:15

Ο Andrea Iannone έκανε τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ3 στο Sachsenring της Γερμανίας, καθώς οι Dovi και Zarco θα χρειαστεί να δώσουν μάχη στις ΚΑΤ1.

 

Ο Marquez ήταν αυτός που γρήγορα τέθηκε επικεφαλής στους χρόνους, μπροστά από τον Valentino Rossi, μέχρι που ο Iannone ήρθε και του πήρε την πρωτιά.

 

Τα τελευταία λεπτά ήταν συναρπαστικά, όπως άλλωστε αναμενόταν, με τους αναβάτες να κυνηγούν έναν καλό χρόνο και την είσοδό τους στις ΚΑΤ2.

 

Ο Iannone δεν έμεινε για πολύ στην κορυφή, καθώς ήρθαν οι Danilo Petrucci και μετά ο εκπληκτικός Alvaro Bautista να αλλάξουν την πρώτη θέση!

 

Στο τέλος ο Iannone αντεπιτέθηκε και κατάφερε και πήρε την πρώτη θέση με το 1:20,438 αφήνοντας 99χιλ πίσω του τον Danilo Petrucci.

 

Στην τρίτη θέση ο Cal Crutchlow που κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Valentino Rossi, ενώ εντυπωσίασε με την 5η θέση του ο Bautista.

 

Ο Marc Marquez έμεινε στην 6η θέση αλλά θα είχε διαφορετική τύχη αν δεν τον καθυστερούσε στο τέλος ο Aleix Espargaro.

 

Ο Vinales ήταν 7ος και μπροστά από τον πρώτο της χτεσινής ημέρας, τον Jorge Lorenzo, ενώ οι Alex Rins και Dani Pedrosa έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Για πολύ λίγο έχασε τη 10η θέση ο Dovizioso, ενώ δεν τα κατάφερε ούτε ο Zarco που έμεινε 15ος, πίσω από τους Aleix Espargaro, Miller και Smith.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα