• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoGP: ΕΔ2
Πρώτος ο Lorenzo, 17ος ο Rossi!
Νέα 13/07/2018 - 18:58

Ο Jorge Lorenzo ανέλαβε τα ηνία στα δεύτερα ελεύθερα της σημερινής ημέρας, αφήνοντας πίσω του την άλλη Ducati του Petrux, την ώρα που ο Vale τερμάτιζε 17ος!

 

Σε μια πίστα που παραδοσιακά δυσκολεύει την Ducati, ο Jorge έδειξε τα βήματα προόδου που έχει κάνει (και) φέτος το εργοστάσιο, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο.

 

Μέχρι το τέλος του 45λεπτου πάντως, ήταν ο Marc Marquez αυτός που κρατούσε τον καλύτερο χρόνο, όμως - αφού έσωσε μια πτώση στην 12 - δεν κατάφερε να βελτιωθεί στο τέλος.

 

Έτσι, στα τελευταία λεπτά ήρθε ο Jorge Lorenzo για να πάρει αυτή την πρωτιά, μένοντας για ένα τέταρτο του δευτερολέπτου μπροστά από τον Petrucci.

 

Στο τέλος, τόσο η Suzuki του Iannone όσο και η άλλη εργοστασιακή Ducati του Dovizioso, κατάφεραν να περάσουν μπροστά από τον Marquez που έμεινε 5ος.

 

Πίσω του ο Maverick Vinales ήταν η καλύτερη Yamaha με διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή, ενώ την έκπληξη έκανε ο Nakagami με τον 7ο καλύτερο χρόνο.

 

Οι Jack Miller, Cal Crutchlow και Alvaro Bautista έκλεισαν τη δεκάδα των πρώτων.

 

Πολλά τα προβλήματα για τον Rossi, ο οποίος έμεινε μακριά στην 17η θέση, μια πίσω από την Μ1 του Hafizh Syahrin που είχε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Rabat.

 

Στην 18η θέση μόλις ο Johann Zarco, ενώ ο Dani Pedrosa δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την απογοητευτική 20η θέση.

 

Σφοδρή πτώση είχε ο Mika Kallio (έκτακτη συμμετοχή για την ΚΤΜ) και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

 

Νωρίτερα, μετά το τέλος των ΕΔ1, αποσύρθηκε ο Franco Morbidelli λόγω του τραυματισμού του από το Assen και τη θέση του πήρε ο Stefan Bradl που επιστρέφει στα GP!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ένας χρόνος πέρασε...

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα