• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Abraham: Κάνω τα πάντα!
Για να μείνω στη MotoGP και το ‘19
Νέα 09/07/2018 - 13:27

Οι ελπίδες του Karel Abraham για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία και το 2019 είναι πάρα πολύ μικρές, ωστόσο ο Τσέχος κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρει.

 

Ο Abraham έχει κάποιες πιθανίτητες να είναι αυτός που θα πάρει τη δεύτερη μοτοσυκλέτα της νέας ομάδας, SIC-Yamaha από το 2019.

 

Αν και κάτι τέτοιο θα πρέπει να θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο.

 

«Οι επιλογές είναι πολύ λίγες και δουλεύω πάνω σε μια από αυτές, αλλά θα δούμε τι θα γίνει», δηλώνει ο ίδιος ο Abraham.

 

«Στην Petronas Yamaha οι φήμες λένε ότι δεν υπάρχει θέση, αλλά είμαι έτοιμος σαν καρχαρίας να αρπάξω την ευκαιρία αν παρουσιαστεί».

 

Οι ελπίδες του για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία θα ήταν περισσότερες αν παρέμενε εκεί η Marc VDS.

 

«Αν όμως οι φήμες αποδειχτούν σωστές και η ομάδα φύγει από τη μεγάλη κατηγορία, τότε δεν έχω επιλογές ούτε εκεί».

 

Αν όντως οι περιπτώσεις σε SIC και Marc VDS αποδειχτούν πέραν των δυνατοτήτων του Abraham, υπάρχει μια ακόμα θέση στην ομάδα της Avintia.

 

Όμως κι εκεί τον πρώτο λόγο έχει ο Τito Rabat που είναι κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα για έναν ακόμα χρόνο.

 

Έτσι, η μόνη λύση για τον Abraham ίσως αποδειχτεί η επιστροφή του στα SBK, εκεί που αγωνίστηκε για μια σεζόν το 2016.

 

«Σκέφτομαι την επιστροφή στα SBK, όμως πραγματικά κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να μην επιστρέψω και να μείνω στο MotoGP».

 

«Θα δούμε... είναι ωραίο Πρωτάθλημα, με γρήγορους οδηγούς, αλλά όπως και στο MotoGP, αν δεν πάρεις εργοστασιακή μοτοσυκλέτα είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις».

 

Οι άλλες δυο επιλογές του είναι να επιστρέψει στην Moto2 (είχε αγωνιστεί το 2010 εκεί) ή να γίνει δοκιμαστής για κάποιο εργοστάσιο.

 

«Έχω προσφορές από την Moto2, αλλά προσπαθώ να μην επιστρέψω εκεί. Δεν λέω ότι είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα επιστρέψω, αλλά δεν το σκέφτομαι καν για την ώρα».

 

«Κι αν υπάρχει επιλογή για δοκιμαστής, όλα θα εξαρτηθούν από τα πόσα τεστ μιλάμε το χρόνο, που θα γίνουν, τι μοτοσυκλέτα θα έχω, αν θα κάνω έκτακτες συμμετοχές και η αμοιβή».

 

«Επίσης και τι δουλειά θα είναι. Θα είναι πλήρης ή μερικής απασχόλησης; Όλα αυτά μετράνε και θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως δεν έχω πρόταση για δοκιμαστής».

Επόμενο άρθρο »

Στροφή “Marc Marquez”

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός Moto3 ο Livio Loi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα