• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πανευρωπαϊκό Supermoto στην Ελλάδα!
Στη Θεσσαλονίκη 14 και 15 Ιουλίου
Νέα 06/07/2018 - 12:19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                          6/7/2018

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERMOTO

Ο τέταρτος γύρος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος SupermotoS1 θα διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου.

Οι σημαντικότεροι ευρωπαίοι οδηγοί θα προσφέρουν άφθονο θέαμα συμμετέχοντας στον 4ο από τους 6 αγώνες  του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος S1, ενώ παράλληλα θα γίνει και αγώνας του βαλκανικού πρωταθλήματος με πολλές ελληνικές συμμετοχές.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους μάγους της πλαγιολίσθησης με δύο τροχούς, στην πίστα καρτ DRIVEPARK, στο Νέο Ρύσιο, από την συνεργασία των Σωματείων ΛΕΝΟΕ, ΛΕΜΟΘΕ και ΜΟΥ. 

Η υψηλών προδιαγραφών πίστα που βρίσκεται στο 15ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας  θα διαμορφωθεί ειδικά για τους αγώνες Supermotoμε προσθήκη χωμάτινης διαδρομής ανεβάζοντας σημαντικά τον βαθμό δυσκολίας αλλά και το θέαμα κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων.

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα supermoto στην Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου. Ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Τα ελεύθερα και χρονομετρημένα  δοκιμαστικά του Σαββάτου θα ξεκινήσουν στις 11.00 και θα ολοκληρωθούν στις 16.10 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσει στις με warmup στις 9.30 και θα ολοκληρωθεί με τον τελευταίο αγώνα στις 15.30

Τηλέφωνο πίστας DrivePark: 231 046 5723

Στο συνοδευτικό αρχείο η διαδρομή της πίστας:

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Misano: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Συμφωνία SIC, Yamaha και Aspar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα