• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3: Αγώνας
Νίκη και 1η θέση στη βαθμολογία για Martin!
Νέα 01/07/2018 - 15:05

Ο Jorge Martin κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Ολλανδικό GP και σε συνδυασμό με το μοιραίο λάθος του Marco Bezzecchi, είναι αυτός που ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας.

 

Ο Martin έφυγε δυνατά από την pole position και γρήγορα, μαζί με τους Aron Canet, Enea Bastianini, Marco Bezzecchi και John McPhee, σχημάτισαν το μπροστινό γκρουπ.

 

Όλοι τους ήταν στη μάχη για τη νίκη μέχρι και ενάμιση γύρο πριν από το τέλος, όταν ο McPhee έκανε το λάθος και έπεσε, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί στο βάθρο όπως και πέρυσι.

 

Σύντομα θα είχαμε ακόμα ένα λάθος. Στην 10η στροφή της πίστας, ο Marco Bezzecchi πίεσε λίγο παραπάνω απ’ ότι έπρεπε κι έχασε τον έλεγχο της ΚΤΜ του.

 

Ο Ιταλός ήταν στον τελευταίο γύρο του Αγώνα και πίεζε για να φτάσει τους δυο αντιπάλους του μπροστά, ωστόσο δεν απέφυγε ένα δεύτερο λάθος (έπεσε και στο Le Mans).

 

Μπροστά, ο Jorge Martin είχε κάνει μια μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους τρεις γύρους πριν από το τέλος.

 

Τη συντήρησε μέχρι την καρώ σημαία κι έτσι δεν απειλήθηκε, κατακτώντας την 4η φετινή του νίκη και 5η της καριέρας του, επιστρέφοντας δριμύτερος μετά το λάθος του στο Montmelo.

 

Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά από πτώση που είχε στις ΕΔ, ενώ αντιμετώπισε και προβλήματα με τα φρένα του.

 

Ο Canet έδωσε μάχη και κέρδισε στο τέλος για 53χιλ τον Enea Bastianini, κατακτώντας μια τρίτη 2η θέση φέτος, μετά τους Αγώνες στην αρχή της σεζόν σε Qatar και Αργεντινή.

 

Ο Ισπανός ήθελε το κάτι παραπάνω, αλλά τουλάχιστον κέρδισε στο νήμα τον Bastianini, ο οποίος μετά τη νίκη του στη Βαρκελώνη, παίρνει ακόμα ένα βάθρο συντηρώντας τις ελπίδες του για Τίτλο.

 

Πολύ πίσω, ο Masia τερμάτισε στην καλύτερη θέση της καριέρας του σε Αγώνα της Moto3 - 4ος - και είναι αυτός στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των νεοφερμένων.

 

Στην πεντάδα ο εκπληκτικός Jakub Kornfeil που ξεκίνησε από πολύ πίσω, έχοντας δεχτεί ποινή 12 θέσεων στο grid, αλλά κατάφερε να κάνει καταπληκτικό Αγώνα!

 

Ο Dalla Porta πήρε την 6η θέση, βγαίνοντας νικητής στη μάχη του με τον darryn Binder που έκανε με διαφορά τον καλύτερό του Αγώνα με τα χρώματα της ομάδας του Aki Ajo.

 

Ο Gabriel Rodrigo από το βάθρο στο Montmelo έπεσε στην 8η θέση, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Fabio di Giannantonio και Marcos Ramirez.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Αποκλειστικό: O Dani εκτός MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα