• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen MotoGP: ΕΔ3
Ασύλληπτα μικρές διαφορές, 1ος ο Marquez
Νέα 30/06/2018 - 13:08

Διαφορές που δεν τις χωρά ο νους είχαμε στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά της μεγάλης κατηγορίας, καθώς οι οδηγοί πάλευαν για να πάρουν θέση μέσα στη δεκάδα.

 

Ο Marc Marquez εκμεταλλεύτηκε καλύτερα απ’ όλους το μαλακό πίσω ελαστικό κι έκανε τον καλύτερο χρόνο με 1:33,341 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

 

Μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου πίσω του (!) ήταν ο Maverick Vinales που συνεχίζει δυνατός στην Ολλανδική πίστα.

 

Ανεβασμένος πολύ ήταν σήμερα ο Cal Crutchlow που κατάφερε να κάνει χρόνο μόλις 6χιλ πιο αργό από τον αντίστοιχο του Marquez και να πάρει την 3η θέση.

 

Όμως οι εντυπωσιακά μικρές διαφορές δεν σταματούν εδώ!

 

Ο Valentino Rossi έκανε το καλύτερό του πέρασμα στον τελευταίο του γύρο και ανέβηκε στην 4η θέση, με διαφορά μικρότερη από μισό δέκατο από τον πρώτο (47χιλ)!

 

Πίσω από τις Honda και τις Yamaha, δυνατός - στον ένα γύρο - ήταν και ο Andrea Iannone που έβαλε τη Suzuki του στην 5η θέση, μόλις 62χιλ πίσω από τον Marc!

 

Όλοι τους κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους σε σχέση με χτες, σε αντίθεση με τον Danilo Petrucci που ήταν 6ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα, αλλά χάρη στο χρόνο του από τις ΕΔ2.

 

Ο Jorge Lorenzo βρέθηκε μια θέση πίσω από τον Ιταλό, στην 7η θέση των συνδυασμένων και μπροστά από τον Aleix Espargaro που χάρη στον τελευταίο του γύρο έβαλε την Aprilia του μέσα στη δεκάδα.

 

Μεγάλη χαρά στην ομάδα του Aspar, την Angel Nieto Team, έδωσε ο Alvaro Bautista με την απευθείας πρόκρισή του στις ΚΑΤ2.

 

Τέλος, ο Dovizioso - όπως και ο Petrux - ήταν οι μόνοι οδηγοί της δεκάδας που δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χτεσινούς τους χρόνους.

 

Πάντως πήραν την πρόκριση για τις ΚΑΤ2, κάτι που δεν κατάφεραν οι Johann Zarco, Jack Miller και Dani Pedrosa που θα παλέψουν στις ΚΑΤ1.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα