• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen MotoGP: ΕΔ1
Ο Marquez μπροστά απ’ τις Yamaha!
Νέα 29/06/2018 - 13:29

Με τον καλύτερο χρόνο του πρωινού έφυγε από την πίστα ο Marc Marquez, μένοντας μπροστά από το δίδυμο της Movistar Yamaha.

 

Ο Ισπανός έκανε 1:34,227 στην τελευταία του έξοδο κι έχοντας δουλέψει μόνο με ένα σετ ελαστικών (μεσαίο/μαλακό).

 

Λιγότερο από δυο δέκατα πίσω του βρέθηκε ο Maverick Vinales, ο οποίος είχε και αυτός μόνο ένα σετ ελαστικών στην Μ1 του για όλο το 45λεπτο (μαλακό/μεσαίο).

 

Ο Vinales ήταν ένα δέκατο πιο γρήγορος από τον Valentino Rossi που έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Ιταλός δοκίμασε στις δυο πρώτες εξόδους του το συνδυασμό μαλακού/μεσαίου, για να βάλει δυο καινούργια μεσαία στο τέλος και να γράψει τον καλό του χρόνο.

 

Η καλύτερη Ducati ήταν αυτή του Jack Miller στην 4η θέση, ο οποίος αφού έκανε μερικούς γύρους με μαλακό/μεσαίο, άλλαξε σε καινούργιο μεσαίο (μπροστά) και σκληρό (πίσω).

 

Με αυτό το συνδυασμό κατάφερε ο Αυστραλός να σημειώσει τον 4ο καλύτερο χρόνο, κρατώντας πίσω του την GP18 του Andrea Dovizioso.

 

Ο Ιταλός κράτησε το μαλακό μπροστά και το μεσαίο πίσω σε όλη τη διάρκεια των ΕΔ1 αλλά έκανε τον καλό του χρόνο στην πρώτη του έξοδο.

 

Ο Andrea Iannone δοκίμασε για πολύ ώρα το συνδυασμό μαλακού/μεσαίου, αλλά στην τελευταία του έξοδο βγήκε με καινούργιο σετ μεσαίου/μαλακού κι έκανε το 1:34,684.

 

Στη δεκάδα ήταν και ο Jorge Lorenzo, παρά την πτώση του, μένοντας με τα ίδια ελαστικά σε όλο το 45λεπτο (μεσαίο/μεσαίο).

 

Ο Jorge είχε τον 7ο καλύτερο χρόνο κι έμεινε για 9χιλ μπροστά από τον Franco Morbidelli που έκανε μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις σε ΕΔ της μεγάλης κατηγορίας.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν οι Cal Crutchlow και Danilo Petrucci, ενώ πιο πίσω - στις θέσεις 13 και 14 - βρέθηκαν οι Zarco και Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα