• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Μένει ο Fernandez
Για όλο το 2018
Νέα 25/06/2018 - 13:40

O Augusto Fernandez εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του δόθηκε στη Βαρκελώνη, όπου αγωνίστηκε στη θέση του Barbera.

Ο Ισπανός εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή στην Καταλονία, ξεκινώντας με νια 4η θέση στις ΕΔ1 του 7ου Γύρου της χρονιάς.

Στη συνέχεια ο ανταγωνισμός ανέβηκε και ο Fernandez ήταν στην 20η θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου.

Ωστόσο στον Αγώνα το πάλεψε και κατάφερε να πάρει δυο βαθμούς, ολοκληρώνοντας στην 14η θέση.

Μετά τη θετική του παρουσία, η ομάδα του Sito Pons αποφάσισε να τον κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

«Είναι νέος κι έχει ταλέντο, ενώ προσαρμόστηκε πολύ καλά με την ομάδα στη Βαρκελώνη», είπε ο Sito Pons.

«Έδειξε το τι είναι ικανός να κάνει και μαζί ξεκινάμε μια νέα σελίδα που δίνει κίνητρο σε όλους μας».

Ο ίδιος ο Fernandez είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με την ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: KTM vs Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Σε κινούμενη άμμο ο Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ