• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Laguna Seca: Αγώνας 1
Είχε τον έλεγχο ο Rea και πήρε τη νίκη
Νέα 24/06/2018 - 08:47

Ο Jonathan Rea ήλεγξε τον πρώτο Αγώνα στη Laguna Seca και κατάφερε να πάρει τη νίκη, αυξάνοντας τη διαφορά του στη βαθμολογία στους 70β.

 

Στην αρχή ήταν ο Chaz Davies, που πήρε την pole position, αυτός που έφυγε δυνατά και κρατούσε ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Rea.

 

Λίγο αργότερα όμως, ένα λάθος του στην Corkscrew, επέτρεψε στον οδηγό της Kawasaki να τον ξεπεράσει.

 

Πιο πίσω, με μια ίδια κίνηση ο Alex Lowes ξεπέρασε με την Yamaha του το εμπόδιο του Sykes, ο οποίος σε λίγο θα δεχόταν την επίθεση και του Eugene Laverty.

 

Ο τελευταίος κατάφερε να βάλει την Aprilia του μπροστά από την Kawasaki του Sykes και να πάρει την 4η θέση, ωστόσο το βάθρο είχε χαθεί ουσιαστικά, με τον Lowes να είχε μια διαφορά 3’’ υπέρ του.

 

Μπροστά, ο Rea είχε σταθερό ρυθμό και είχε κάνει μια διαφορά ενός δευτερολέπτου από τον Davies, κατακτώντας τη νίκη.

 

Ο Chaz Davies πήρε με άνεση τη δεύτερη θέση, ενώ στο βάθρο μαζί τους ήταν ο Alex Lowes που έκανε δυνατό Αγώνα, ξεκινώντας από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

Επίσης δυνατό Αγώνα έκανε ο Eugene Laverty, δείχνοντας και πάλι την αγωνιστική άνοδο της Aprilia, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Marco Melandri.

 

Ο Ιταλός δεν τα πήγε καθόλου καλά στην Superpole χτες το βράδυ και χρειάστηκε να δώσει πολλές μάχες από την 10η θέση που ξεκίνησε.

 

Ο καλύτερος από τους ανεξάρτητους αναβάτες ήταν ο Xavi Fores με την Ducati του, που πήρε την 6η θέση μπροστά από τον Tom Sykes.

 

Ο Βρετανός της Kawasaki άρχισε να χάνει πάρα πολύ στο δεύτερο μισό του Αγώνα και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση.

 

Παραλίγο μάλιστα να τον περάσει και ο Michael Van der Mark, που δεν έκανε καλό Αγώνα και πήρε την 8η θέση μπροστά από την MV Agusta του Jordi Torres.

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα για φέτος πήρε ο Jake Gagne (Honda), με τον Αμερικανό να τερματίζει 10ος ενώ ο ομόσταυλός του, ο Leon Camier αποσύρθηκε με πρόβλημα.

 

Αρκετές οι πτώσεις και όλοι οι οδηγοί που τερμάτισαν κατάφεραν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

Οι Νικητές στον 4ο Αγώνα ΠΠΤ2018

« Προηγούμενο άρθρο

Pole Position στον 4ο Αγώνα ΠΠΤ2018

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα