• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φεύγει η Movistar απ’ την Yamaha;
Τι μέλλει γενέσθαι με το χορηγό;
Νέα 22/06/2018 - 09:50

Η Yamaha μπορεί να έχει λύσει το θέμα των αναβατών της για τα επόμενα δυο χρόνια, ωστόσο υπάρχουν άλλα ζητήματα που απαιτούν την προσοχή της.

 

Πέρα από τη δορυφορική της ομάδα για το 2019, οι μπλε έχουν ν’ αντιμετωπίσουν και μια ενδεχόμενη φυγή της Movistar ως βασικός χορηγός της ομάδας.

 

Το συμβόλαιο της Movistar λήγει φέτος και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα το ανανεώσει (και μαζί του τα δικαιώματα να δείχνει το MotoGP στην Ισπανία).

 

Η επένδυση που έχει κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα για το συνδρομητικό κανάλι.

 

Οι συζητήσεις με την Dorna έχουν ξεκινήσει, αν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα έχουν ευτυχή κατάληξη ή όχι.

 

Προφανώς και ο Lin Jarvis της Yamaha ήδη θα έχει κατά νου ένα εναλλακτικό σχέδιο, σε περίπτωση που η Movistar αποχωρήσει.

 

Για την ώρα πάντως περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τις συζητήσεις για την ανανέωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

 

Εναλλακτικές λύσεις, πάντως, υπάρχουν. Η Monster είναι μια πάρα πολύ καλή περίπτωση.

 

Με την Tech3 να περνά στη σφαίρα επιρροής της Red Bull, η Monster βολιδοσκόπησε μια κίνηση χορηγίας στη Suzuki, φέρνοντας εκεί τον Lorenzo.

 

Ούτε αυτή η περίπτωση υλοποιήθηκε κι έτσι το να βάψει με τα χρώματά της τις μοτοσυκλέτες των Rossi-Vinales φαντάζει μια πάρα πολύ ελκυστική λύση.

 

Το τι μέλλει γενέσθαι πάντως, ίσως φανεί και στον επόμενο Γύρο, στο Assen.

Επόμενο άρθρο »

Απέρριψε το 1+1 ο Petrucci

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Με δική του ομάδα ο Biaggi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα