• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez και η μαύρη RC213V
“Δεν ήταν του ’19 αλλά......»
Νέα 19/06/2018 - 10:23

Στο χτεσινό επίσημο τεστ στο Montmelo, ο Marc Marquez μπήκε αρκετές φορές στην πίστα με μια μαύρη RC213V, δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα.

 

Πολλοί πίστεψαν ότι ήταν η πρωτότυπη του 2019, ωστόσο ο ίδιος ο Ισπανός εξήγησε ότι επρόκειτο για μια αναβαθμισμένη φετινή μοτοσυκλέτα.

 

«Ας πούμε απλά ότι ήταν μια διαφορετική από αυτή που έχουμε τώρα, αλλά δεν είναι η πρωτότυπη αυτής που θα έχουμε το 2019».

 

Ο Marc δεν ήθελε να μιλήσει περισσότερο γι’ αυτή και παρά το ότι οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν, ο ίδιος τις απέφευγε.

 

«Απλά θα σας έλεγα πράγματα δικά μου... δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα», αρκέστηκε να πει, τηρώντας τη σχετική «γραμμή» της ομάδας.

 

Με τη μαύρη μοτοσυκλέτα ο Marquez δοκίμασε διάφορα πράγματα και αυτά που του άρεσαν τα έβαλε στη φετινή και με καινούργια λάστιχα στο τέλος, έκανε τον καλύτερο χρόνο των δοκιμών.

 

Όταν τον ρώτησαν με ποια από τις δυο ένοιωσε καλύτερα, είπε: «Με την παλιά που έκανα και το χρόνο, αν και είχα κάποια πράγματα από τη μαύρη».

 

«Στο τέλος συνδύασα ό,τι καλό είχα βρει. Για να είμαι ειλικρινής βάλαμε τα καινούργια λάστιχα για να δούμε κάτι στα ηλεκτρονικά, αλλά δεν μπόρεσα ν’ αντισταθώ».

 

Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει χρόνο περίπου τρία δέκατα πάνω από τον αντίστοιχο που χάριζε την pole στον Jorge Lorenzo.

 

«Το σημαντικό είναι ότι δουλέψαμε σκληρά και κάναμε πολλούς γύρους. Όπως πάντα υπήρχαν τα καλά αλλά και τα κακά».

 

«Προσπαθούμε να βελτιωθούμε στα φρένα και θα έλεγα ότι το καταφέραμε».

 

Αυτό θα φανεί στο επόμενο Αγώνα, στο Assen.

 

«Είναι μια διαφορετική πίστα από τις δυο προηγούμενες και λογικά οι Yamaha τα πάνε καλά εκεί. Θα δούμε».

 

Για το φετινό Πρωτάθλημα - και παρά το νέο άσχημο αποτέλεσμα του Dovi - δεν θέλει να βγάλει εκτός μάχης, ακόμα τουλάχιστον, τον Ιταλό.

 

«Έχουμε πολλούς Αγώνες και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Lorenzo κι ο Dovi είναι στη μάχη για τον Τίτλο. Τα λάθη είναι για να γίνονται».

 

Και μιλώντας για λάθη, ο Marquez είχε και μια μικρή πτώση στο χτεσινό τεστ: «Στην 10... προσπάθησα να το σώσω, αλλά έπεσα».

 

Τέλος, για το νέο μπροστινό της Michelin είπε: «Είναι καλό. Μας δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα σε μέγιστη κλίση και νομίζω άρεσε σε όλους».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Η δουλειά στο τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Τίποτα το ιδιαίτερο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα